Ο Δήμος Ελευσίνας συμμετέχει στη δράση του «Όλοι μαζί μπορούμε»

Ο Δήμος Ελευσίνας συμμετέχει στη δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», συγκεντρώνοντας και προσφέροντας σχολικά είδη για παιδιά που το έχουν ανάγκη. :
Έτσι το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, όσοι δημότες το επιθυμούν, μπορούν να προσέρχονται στο Δημαρχείο με τις προσφορές τους σε σχολικά είδη.
Τα σχολικά είδη που θα προσφερθούν, όπως τσάντες, τετράδια, μολύβια και στυλό, θα πρέπει να είναι καινούρια, ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.
Για τη συμμετοχή στη δράση, ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου, δήλωσε: «Ο Δήμος μας δεν θα μπορούσε να μην συμμετάσχει στη δράση του Όλοι Μαζί Μπορούμε. Ζούμε σε μία πόλη που οι κάτοικοι της έχουν αποδείξει πολλές φορές, το περίσσευμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που τους διακρίνει. Λίγο πριν το πρώτο κουδούνι, στρέφουμε το βλέμμα μας στα παιδιά που έχουν ανάγκη, προσφέροντας στους μικρούς μας φίλους όχι μόνο μια τσάντα και μια κασετίνα. Αλλά κάτι ασύγκριτα σπουδαιότερο: την πεποίθηση ότι στην κοινωνία μας, όλοι αξίζουν ευκαιρίες, όλοι αξίζουν ένα ξεκίνημα με χαμόγελο και αισιοδοξία».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή