Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Κάλεσμα στους γιατρούς για εθελοντική συμμετοχή στα Δημοτικά Ιατρεία

Τη λειτουργία των Δημοτικών Ιατρείων στην υπηρεσία του Ηρακλειώτη σκοπεύει να επαναφέρει το αμέσως επόμενο διάστημα ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής μετά την περίοδο των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Μάλιστα, στην επανεκκίνηση των ραντεβού ο Δήμος στοχεύει να εμπλουτίσει τα Ιατρεία με ακόμα περισσότερους γιατρούς και ειδικότητες. Για αυτό και η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους γιατρούς της πόλης, οποιασδήποτε ειδικότητας, οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους βοηθώντας τους δημότες του Ηρακλείου – ειδικά όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού – να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα τηλέφωνα 2132000272, 271 ή 196 και στο mail irakleio.iatreia@gmail.com.

«Τα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου μας ανοίγουν ξανά τις πόρτες και την αγκαλιά τους για τους Ηρακλειώτες που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας στο κομμάτι της προστασίας της Υγείας τους. Και θέλουμε να επανέλθουν διευρυμένα με ακόμα περισσότερες υπηρεσίες και ειδικότητες γιατρών για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες των συνδημοτών μας, όλων των ηλικιών. Βάση μας η ομάδα εθελοντών ιατρών που χρόνια τώρα είναι μαζί μας, προσφέροντάς ανιδιοτελώς τις γνώσεις τους στην τοπική κοινωνία. Ξέρω ότι το παράδειγμά τους θα το ακολουθήσουν και άλλοι Ηρακλειώτες γιατροί ώστε να μπορέσουμε να αυξήσουμε τα όσα παρέχουμε στους πολίτες. Το Ηράκλειο, άλλωστε, ξέρει από προσφορά, ξέρει από αλληλεγγύη. Τους ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή