Δήμος Παπάγου – Χολαργού : Εγκαίνια Αστικού Τύπου για την προώθηση της κοινωνικής/επαγγελματικής ένταξης ατόμων με αναπηρίες

Δήμος Παπάγου – Χολαργού
Δήμος Παπάγου – Χολαργού : Εγκαίνια Αστικού Τύπου για την προώθηση της κοινωνικής/επαγγελματικής ένταξης ατόμων με αναπηρίες

Ανακοίνωση Δήμου Παπάγου- Χολαργού:

“Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου από τις 11:00 έως 15:00, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του «BIOHABILITY-Αστικού Κήπου», πρόγραμμα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, για την προώθηση της κοινωνικής/επαγγελματικής ένταξης ατόμων με αναπηρίες, στον εξωτερικό χώρο στον οποίο που στεγάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο, επί της οδού Βουτσινά 51 στον Χολαργό.

Το πρόγραμμα υλοποιείται υπό την εποπτεία της δημοτικής συμβούλου, Μαρίας Δημητριάδου – Καρασιμοπούλου και απευθύνεται σε ενήλικα άτομα με αναπηρία που κατοικούν στον Δήμο μας.

Η δημιουργία του Αστικού Κήπου έχει στόχο την κοινωνική & επαγγελματική ένταξη των ατόμων με αναπηρία, καθώς και την προώθηση του εθελοντισμού και της περιβαλλοντικής συνείδησης.

Η συγκεκριμένη δράση υλοποιείται σε συνεργασία με το Σωματείο «Equalact Social, Δράση για την Κοινωνική Ισότητα-ΑΜΕΑ».

Στο χώρο θα λειτουργεί Bazaar φυτών, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τις ανάγκες του προγράμματος και των ωφελούμενων καλλιεργητών.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή