Τελικός του Αττικού Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας στο Άλσος Βέικου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Τελικός του Αττικού Κυπέλλου Ορεινής  Ποδηλασίας στο Άλσος Βέικου

Το Αττικό Κύπελλο Ορεινής Ποδηλασίας 2015 ολοκληρώνεται την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015, στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι, σε μια διοργάνωση που έχουν αναλάβει ο Δήμος Γαλατσίου από κοινού με τον Αθλητικό Όμιλο «Θησέας».

H φετινή διοργάνωση, η οποία ξεκίνησε τον περασμένο Φεβρουάριο, από την Μάνδρα Αττικής, έχοντας ως ενδιάμεσους σταθμούς τη Ραφήνα, τον Υμηττό, αλλά και τη Μύκονο, ολοκληρώνεται στο Άλσος Βεϊκου, στο Γαλάτσι, αυτό το Σαββατοκύριακο, με τους τελικούς στις κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Παίδων, ΟΠΕΝ FUN και XPERT.
Το Αττικό Κύπελλο Ορεινής Ποδηλασίας 2015 είναι ένας θεσμός που διεξάγεται σε πάρκα και περιαστικούς χώρους του λεκανοπεδίου και σκοπό έχει να φέρει τους πολίτες τόσο σε γνώση με το άθλημα της ποδηλασίας, όσο και με το φυσικό περιβάλλον, και μάλιστα μέσα στον αστικό ιστό της πρωτεύουσας.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν εντός του Άλσους, στην προσπάθεια να αναδειχθεί η περιοχή σαν τόπος ποδηλατικής αναψυχής, με την έναρξη να έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 π.μ., ενώ οι αγώνες θα διαρκέσουν περίπου τέσσερις ώρες, δίνοντας εκκίνηση, όχι σε μια, αλλά σε δέκα διαφορετικές κατηγορίες αθλητών.
Η συμμετοχή των ποδηλατικών ομάδων του Λεκανοπεδίου, αλλά και αθλητών εκτός Αθηνών αναμένεται μεγάλη, λόγω και της ιδιαίτερης σημασίας των αγώνων (τελικός της σειράς). Στους αγώνες έχουν δικαίωμα συμμετοχής και απλοί ποδηλάτες, που δεν είναι μέλη σε αγωνιστικές ομάδες. Περισσότερες πληροφορίες και ο τεχνικός οδηγός του αγώνα, στην ιστοσελίδα www.mtb-cup.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου Γαλατσίου www.galatsi.gov.gr .
Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους γενικούς κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας, και τους ειδικούς κανονισμούς αυτής, για την Ορεινή ποδηλασία.
 
Πρόγραμμα Αγώνων:
• 11:00 CYCLOCROSS (WORLD-OF-CROSS Race1) ΑΝΔΡΕΣ και ΟΠΕΝ (υπάρχει ξεχωριστή προκήρυξη αγώνων)
• 12:00 OΠΕΝ KIDS (20’)
• 12:30 ΠΑΙΔΕΣ (45’)
• 12:31 ΟΠΕΝ FUN (45’)
• 13:30 ΑΝΔΡΕΣ, ΕΦΗΒΟΙ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΛΙΤ (75’)
• 13:32 και ΟΠΕΝ X-PERT (75’)
• 15:00 Απονομές όλων των κατηγοριών
Υπεύθυνος οργάνωσης και πληροφορίες στον Κωνσταντόπουλο Δημήτρη, τηλ. 6944-526247 καθώς και στο Γραφείο Τύπου του Δήμου Γαλατσίου, τηλ. 213-2055438

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή