Τουρνουά ποδοσφαίρου για τους κατοίκους της Εύβοιας στο Δήμο Ηρακλείου

Ανακοίνωση Δήμου Ηρακλείου:

Τουρνουά ποδοσφαίρου για τους κατοίκους της Εύβοιας στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής Συμμετέχουν παλαίμαχοι της ΑΕΚ, του Ηρακλείου, μεικτή δημοσιογράφων και οι δημοτικές Ακαδημίες

Τουρνουά ποδοσφαίρου για την ενίσχυση των κατοίκων της Εύβοιας φιλοξενεί στο δημοτικό γήπεδο της οδού Πρασίνου Λόφου ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου με πρώτη σέντρα στις 18.00 το απόγευμα. Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ, οι παλαίμαχοι του Ηρακλείου, η μεικτή ομάδα δημοσιογράφωντης ΕΡΤ καθώς και τα παιδιά των Ακαδημιών του Δήμου θα αναμετρηθούν σε μια σειρά από αγώνες, αντίπαλοι στο χορτάρι, ενωμένοι όμως για τον κοινό σκοπό: να υποστηρίξουν τους συνανθρώπους μας στην Εύβοια που επλήγησαν, διαδοχικά, από τις πυρκαγιές και τις κακοκαιρίες.

Στο δημοτικό γήπεδο θα βρεθούν παλιές δόξεςτων ελληνικών γηπέδων όπως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Ντανιέλ Μπατίστα, ο Στέλιος Μανωλάς, ο Ηλίας Ατματζίδης, ο Λύσανδρος Γεωργαμλής, ο Χρήστος Αρδίζογλουκ.α.

Η είσοδος στο τουρνουά είναι ελεύθερη (σύμφωνα βέβαια με όλα τα πρωτόκολλα για την προστασία της δημόσιας υγείας). Όποιος θέλει να προσφέρει για τον σκοπό της δράσης μπορεί να αγοράσει τα κουπόνια που θα διατίθενται κατά τη διάρκεια των αγώνων.
«Είναι νοσταλγικό και συγκινητικό ταυτόχρονα να βλέπεις στο γήπεδο τους ποδοσφαιρικούς ήρωες της παιδικής και νεανικής σου ηλικίας, οι οποίοι στέλνουν το μήνυμα ότι όσο υπάρχει θέληση και υγεία μπορείς να συνεχίζεις να αγωνίζεσαι. Πόσο μάλλον όταν αυτό το κάνεις για ιερό σκοπό, για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την ομάδα των παλαίμαχων Ηρακλείου, της ΑΕΚ αλλά και αυτή των δημοσιογράφων της ΕΡΤ που μαζί οργανώσαμε αυτό το τουρνουά αγάπης και αλληλεγγύης. Σας περιμένω όλους στις κερκίδες του δημοτικού μας γηπέδου», το μήνυμα του δημάρχου της πόλης, Νίκου Μπάμπαλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή