Δωρεάν Μαστογραφίες σε γυναίκες εγγεγραμμένες στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ασπροπύργου

Ανακοίνωση Δήμου Ασπροπύργου:

Για ακόμη μία χρονιά, η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, το ΚΕΠ Υγείας και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ασπροπύργου, σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων μαζί με τον Σύλλογο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι», διοργανώνουν την παροχή δωρεάν ψηφιακών μαστογραφιών σε γυναίκες ευπαθών και ευάλωτων ομάδων του τοπικού πληθυσμού, ηλικίας 40-69 ετών. Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί, την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021 στις 09:00 π.μ. στο Κέντρο Μαστού (Τίρυνθος 2, Άνω Πατήσια).
Ο Σύλλογος Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι» παρέχει δωρεάν τις μαστογραφίες στις γυναίκες ενώ το λοιπό κόστος της δράσης θα το αναλάβει ο Δήμος Ασπροπύργου. Η μεταφορά από και προς το Κέντρο Μαστού, θα πραγματοποιηθεί με όχημα του Δήμου, που διατίθεται αποκλειστικά για τον συγκεκριμένο σκοπό.
Οι εξεταζόμενες κυρίες θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένες στο ΚΕΠ Υγείας Ασπροπύργου, να μην έχουν εμφανίσει καρκίνο του μαστού καθώς και να μην έχουν κάνει παρόμοια εξέταση τον τελευταίο χρόνο. Προτεραιότητα συμμετοχής έχουν οι ανασφάλιστες ή ασφαλισμένες με χαμηλό εισόδημα 6.000 ατομικό εισόδημα ετησίως και 12.000 οικογενειακό προσαυξανόμενο κατά 1.000 ευρώ για κάθε παιδί.
Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου με την Αν. Προϊσταμένη Τμήματος Προστασίας & Προαγωγής Δημόσιας Υγείας , κ. Πολυτίμη Ηλία, στο τηλέφωνο 2105575596 έως 11/11/2021, Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-14:00.
Τέλος, η όλη διαδικασία προς και από το Κέντρο Μαστού θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προφύλαξης, ασφάλειας και υγιεινής, που επιβάλουν οι κανονισμοί προστασίας λόγω της πανδημίας του Covid 19.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή