Οι Επτανήσιοι έχουν πια το δικό τους Σύλλογο στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Δήμος Ηρακλείου Αττικής
Οι Επτανήσιοι έχουν πια το δικό τους Σύλλογο στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Ανακοίνωση Δήμου Ηρακλείου:
Το δικό τους σύλλογο έχουν πλέον οι Ηρακλειώτες με καταγωγή από τα Επτάνησα, έτσι ώστε να διατηρούν στον τόπο που μένουν τους δεσμούς και τις παραδόσεις του τόπου προέλευσής τους. Ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος, συναντήθηκε με την προσωρινή διοίκηση του νεοσύστατου Συλλόγου Επτανησίων Ηρακλείου Αττικήςπροκειμένου να συζητήσουν τρόπους με τους οποίους ο Δήμος θα συνεργαστεί και θα στηρίξει τον σύλλογο, όπως ήδη κάνει και με όλους τουςεθνικοτοπικούς συλλόγους του Ηρακλείου.
Πρόεδρος του Συλλόγου ο αντιδήμαρχος, Ηλίας Μοσχονάς, ο οποίος καλεί όλους τους Επτανήσιους της πόλης να γίνουν μέλη του και, με αυτόν τον τρόπο, να μπορέσουν να αναπτύξουν άμεσα δραστηριότητες που θα φέρουν το άρωμα των νησιών του Ιονίου στο Ηράκλειο. Όσοι θέλουν να γραφτούν στον Σύλλογο μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2102842659 ή με mailστο eptanisa@outlook.com.gr.
«Καλωσορίζω στην πόλητον Σύλλογο Επτανησίων, ένα σύλλογο που έλειπε από το Ηράκλειο. Εύχομαι σύντομα να μεγαλώσει και να μαζί να μπορέσουμε να κάνουμε δράσεις και εκδηλώσεις με αέρα Ιονίου, με νότες Επτανησιακών καντάδων. Συγχαρητήρια στους εμπνευστές για την πρωτοβουλία της οργάνωσης. Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, όπως κάνει με όλους τους συλλόγους, θα είναι δίπλα και στους Επτανήσιους σε ό,τι χρειαστούν», το σχόλιο του Νίκου Μπάμπαλου.

Πήγαινε στην κορυφή