Διαγωνισμό βασιλόπιτας με πλούσια δώρα διοργανώνει ο Δήμος Γαλατσίου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Διαγωνισμό βασιλόπιτας με πλούσια δώρα διοργανώνει ο Δήμος Γαλατσίου

Στο χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου Γαλατσίου, που θα στηθεί στο παρκάκι των οδών Κυμοθόης – Παπαφλέσσα – Φαύνου, θα κόβονται, καθημερινά, παραδοσιακές βασιλόπιτες απ’ όλη την Ελλάδα (γλυκές, αλμυρές, τσουρέκια, κέικ, άρτοι…) από 6 Δεκεμβρίου 2021 έως και 5 Ιανουαρίου 2022. Για κάθε συμμετοχή βασιλόπιτας αντιστοιχεί και ένα δώρο, έργο της εικαστικού Φιλίας Αποστολάκου.

Με πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμάζεται το χριστουγεννιάτικο χωριό που θα στηθεί φέτος στην πόλη μας και όπου θα λάβουν χώρα εορταστικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους. Εκεί θα πραγματοποιηθεί και ο φετινός διαγωνισμός βασιλόπιτας!
Εάν ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος, δηλώστε συμμετοχή καλώντας στα τηλέφωνα 213 2055385 και 213 2055420 για να διεκδικήσετε ένα από τα μεγάλα δώρα των τριών πρώτων βραβείων. Σε κάθε φλουρί (στρίνα) αντιστοιχεί κι ένα υπέροχο δώρο, έργο της εικαστικού Φιλίας Αποστολάκου.

Βασιλόπιτες που, έως τώρα, θα πάρουν μέρος:
• 06/12 Απεραθίτικη Νάξου (κ. Μαρία Ελευθερίου – Γιακουμή)
• 11/12 Κυπριακό Christmas cake (κ. Ματίνα Λιανή)
• 16/12 Αρβανίτικη βασιλόπιτα (Χορευτικό & Πολιτιστικό Εργαστήρι “Χοροπατήματα” Τμήμα Καπανδριτίου)
• 18/12 Βασιλόπιτα Ρούμελης & βασιλόπιτα Θράκης (Κέντρο Ελληνικής Τέχνης)
• 22/12 Αλμυρή κρεατόπιτα Θεσσαλίας (Σύλλογος Θεσσαλών Γαλατσίου «Η Αργώ»)
• 28/12 Λαδόπιτα Λευκάδας (Σύλλογος Επτανησίων Γαλατσίου)
• 29/12 Λαδένια Λέσβου (Ένωση Απανταχού Αγριτών Λέσβου «Ο Άγιος Δημήτριος») & βασιλόπιτα Ευβοίας – Πετριών (κ. Άννα Κασιέρη)

Την Επιτροπή του Διαγωνισμού βασιλόπιτας αποτελούν οι Βαγγέλης Μπαζιώτης, Πολυξένη Παπαδιαμαντοπούλου, Μαρία Γιακουμή, Kωνσταντίνα Σταϊκοπούλου – Σπυριδάκη, Μαρίνα Χωριανοπούλου, Μάνος Ελευθερίου.
Με την ευγενική στήριξη του Οινοπαντοπωλείου των Αδελφών Φυρογένη (Κοραή 2 & Κυμοθόης).

Πήγαινε στην κορυφή