Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου άνοιξε η αυλαία των εορτών στο Ίλιον

Δήμος Ιλίου
Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου άνοιξε η αυλαία των εορτών στο Ίλιον

Ανακοίνωση Δήμου Ιλίου:

Το σύνθημα για την εκκίνηση της πιο όμορφης γιορτής του χρόνου και των επίσημων εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, έδωσε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην κεντρική πλατεία του Ιλίου (πλατεία Γ. Γεννηματά).
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος πλαισιωμένος από δεκάδες παιδιά, παρέα με τον Άγιο Βασίλη, ξυλοπόδαρους, νεράιδες, ξωτικά, καλλιτέχνες και με τήρηση των μέτρων προστασίας, έδωσαν το έναυσμα για το άναμμα του Δέντρου, φωτίζοντας με χιλιάδες χρώματα όλη την πλατεία, ενώ η Φιλαρμονική του Δήμου απέδωσε χριστουγεννιάτικους ήχους και μελωδίες.
Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στους δρόμους και τις πλατείες, στο πλαίσιο του συνολικότερου σχεδιασμού του Δήμου να δώσει φως και ζωντάνια σε κάθε γειτονιά του Ιλίου.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ιλίου τόνισε:
«Καλωσορίζουμε τα Χριστούγεννα, στολίζοντας με χιλιάδες όμορφα φώτα το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της πόλης μας. Ταυτόχρονα, πλημμυρίζουμε κάθε γωνιά της πόλης με φως και χρώμα, αφήνοντας τη ζεστή λάμψη των ημερών να φωτίσει τις σκέψεις μας. Στέλνουμε μήνυμα αγάπης, ενότητας και αισιοδοξίας ότι τα καλύτερα βρίσκονται μπροστά μας. Μήνυμα ελπίδας αλλά και αλληλεγγύης απέναντι στους συνανθρώπους μας και, ιδιαίτερα, απέναντι σε όσους το έχουν ανάγκη τις άγιες ημέρες που έρχονται».

Πηγές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή