Προκριματικοί Αγώνες Ποδοσφαίρου Σάλας Κωφών Ανδρών – Futsal

Ανοίγει τις πύλες του το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου, όπου θα φιλοξενήσει τους Προκριματικούς Αγώνες Ποδοσφαίρου Σάλας Κωφών Ανδρών (Futsal), από τις 03 έως τις 05 Δεκεμβρίου 2021.

Στο πλαίσιο πρόκρισης για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Ποδοσφαίρου Σάλας Κωφών που θα πραγματοποιηθούν στην Ιταλία το 2022, η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών έρχεται με ακόμη μια διοργάνωση.

Στο GroupF που θα φιλοξενηθεί στον ιστορικό τόπο του Λαυρίου θα συμμετέχουν εκτός από την Εθνική Ομάδα Σάλας Κωφών της Ελλάδας, και οι χώρες της Λευκορωσίας, της Δανίας και της Ρωσίας.

Συνοδοιπόροι και αρωγοί σε αυτό το ταξίδι, στέκονται ο Δήμος Λαυρεωτικής μετά του Δημάρχου του κ. Δημήτρη Λουκά, η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Θορικός κ.Ευαγγελία Βελετάκου, ο Προϊστάμενος Αθλητισμού Ν.Π.Δ.Δ. Θορικός κ. Κωνσταντίνος Πανταζής, καθώς και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας κ. Νίκος Αυλωνίτης.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών κ. Ιωσήφ Σταυρακάκης καθώς και ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Λευτέρης Μηνάς, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν από καρδιάς όλους όσοι βοηθούν στο να διεξαχθούν με επιτυχία οι προκριματικοί αγώνες ποδοσφαίρου σάλας κωφών καθώς και τους χορηγούςKappa- Διεθνής Αθλητική για την ένδυση της Ελληνικής Ομάδας, το πρακτορείο ταξιδίωνSaronicTours για την μεταφορά των ομάδων και τα νερά Βίκος για την ευγενική προσφορά τους.

Οι αγώνες τελούνται κάτω από την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υγείας κατά της πανδημίας του νέου Sars-Cov-2.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή