Εκ νέου οριοθέτηση των θέσεων στάθμευσης ΑΜΕΑ από τον Δήμο Ελευσίνας

Δήμος Ελευσίνας
Εκ νέου οριοθέτηση των θέσεων στάθμευσης ΑΜΕΑ από τον Δήμο Ελευσίνας

Ανακοίνωση Δήμος Ελευσίνας:

Δημιουργία νέων θέσεων για ΑΜΕΑ
Στην εκ νέου οριοθέτηση των θέσεων στάθμευσης ΑΜΕΑ προχώρησε ο Δήμος Ελευσίνας, υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Δημοτικής Αστυνομίας.
Οι θέσεις parking ΑΜΕΑ, σε όλος το εύρος της πόλης, επανακαθορίστηκαν, με ευδιάκριτες σημάνσεις και αποτελούν σημεία αποκλειστικής στάθμευσης αυτοκινήτων και ιδιοκτητών τους, που φέρουν τα αντίστοιχα δικαιολογητικά.
Στο πλαίσιο αποφυγής παραβάσεων, που συχνά παρατηρούνται στον Δήμο, η Δημοτική Αστυνομία παραμένει σε επαγρύπνηση, τηρώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες.
Όπως μάλιστα, δήλωσε ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου: «Οι θέσεις στάθμευσης ΑΜΕΑ είναι σε πολύ συγκεκριμένα σημεία, για πολύ συγκεκριμένους λόγους, που αφορούν κυρίως στην προσβασιμότητα. Στόχος είναι να καταλάβουμε όλοι πως αυτές οι θέσεις έχουν οριοθετηθεί για τη διευκόλυνση των συνανθρώπων μας. Θέλουμε μία πόλη φιλική προς όλους και για να γίνει αυτό, χρειάζεται συνεργασία του Δήμου με τους πολίτες. Ο πολιτισμός και ο σεβασμός για τον συνάνθρωπό μας, δεν μας επιτρέπουν την παραβίαση των αναφαίρετων δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, το επόμενο διάστημα θα οριοθετηθούν και νέες θέσεις στάθμευσης ΑΜΕΑ στον Δήμο μας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή