Ο Δήμος Γαλατσίου ευχαριστεί το 2ο Γυμνάσιο Γαλατσίου για την προσφορά του προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Ο Δήμος Γαλατσίου ευχαριστεί το 2ο Γυμνάσιο Γαλατσίου για την προσφορά του προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Η Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο & Παροχή Συσσιτίου του Δήμου Γαλατσίου ευχαριστεί θερμά το 2ο Γυμνάσιο Γαλατσίου για την πολύτιμη προσφορά του σε βασικά είδη τροφίμων καθώς και σε είδη ατομικής υγιεινής.

Μαθητές, γονείς και καθηγητές έδωσαν σημαντικά μαθήματα ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε. Ειδικότερα, τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το 2ο Γυμνάσιο Γαλατσίου διοργάνωσε μία βιωματική δράση «αλληλεγγύης» για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.

Με έναν ξεχωριστό τρόπο τα παιδιά παρουσίασαν ποιήματα (σε αντιπροσώπους της Κοινωνικής Υπηρεσίας και της Δομής) για την έννοια της «αλληλεγγύης», χόρεψαν παραδοσιακά κάλαντα Χριστουγέννων και εκτέλεσαν ένα σύγχρονο χορευτικό. Τέλος, η χορωδία του σχολείου «έκλεισε» με μελωδικό τρόπο αυτή την υπέροχη παρουσίαση των μαθητών. Οι ίδιοι οι μαθητές παρέδωσαν σημαντικά μαθήματα «αλληλεγγύης» γεμίζοντας, όχι μόνο τα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου, αλλά και τις καρδιές μας.

«Σας ευχαριστούμε θερμά για την όμορφη πρωτοβουλία και τη βιωματική διάσταση που δώσατε στη δράση αυτή, αναφορικά με την “αλληλεγγύη” και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Συγχαρητήρια στους μαθητές και στους καθηγητές για το μεράκι και την αγάπη που έδειξαν σε όλο αυτό το εγχείρημα. Η συνεισφορά αυτή αποτελεί υπόδειγμα “κοινωνικής αλληλεγγύης¨ και παράδειγμα προς μίμηση για άλλους φορείς» αναφέρει ο Δήμος Γαλατσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή