Ανακατασκευή παιδικής χαράς από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Δήμος Νέας Φιλαδελφείας - Νέας Χαλκηδόνος
Ανακατασκευή παιδικής χαράς από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Ανακατασκευή παιδικής χαράς από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας:

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας πως ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή της παιδικής χαράς, που βρίσκεται στην πλατεία Κωνσταντινουπόλεως της Νέας Φιλαδέλφειας, και παραδόθηκεστους μικρούς μας φίλουςπλήρως ανακαινισμένη και περιποιημένη.

Η παιδική χαρά καλύφθηκε σε όλη της την έκταση με πολύχρωμο δάπεδο σύμφωνα με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας, έγινε τοποθέτηση νέου εξοπλισμού και βαφή των κιγκλιδωμάτων, ενώ πέριξ της παιδικής χαράς τοποθετήθηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας καινούρια παγκάκια.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών ΛύσσανδροςΓεωργαμλής ανέφερε: «Πρωταρχικό μας μέλημα είναι τα παιδιά και τα εγγόνια μας να παίζουν σε όμορφους, αλλά κυρίως ασφαλείς παιδότοπους. Κινούμενοι προς αυτή την κατεύθυνση παραδίδουμε σήμερα στους μικρούς μας φίλους μία παιδική χαρά πρότυπο για την περιοχή μας με νέο δάπεδο, με νέα και ασφαλή παιχνίδια. Όλοι μαζί μπορούμε να διατηρήσουμε τον χώρο αυτόν στην πρέπουσα κατάσταση».

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την πλήρη ανακατασκευή της παιδικής χαράς στην πλατεία Κωνσταντινουπόλεως. Με ικανοποίηση βλέπουμε πως παρά τις αντίξοες συνθήκες που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε τα τελευταία δύο χρόνια, ο σχεδιασμός της δημοτικής μας αρχής,αρχίζει σταδιακά να ξεδιπλώνεται και να υλοποιείται. Οι συμπολίτες μας το 2022 θα δουν πολλές από τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις να γίνονται πράξη. Η δική μας όμως προσπάθεια δεν αρκεί. Πρέπει να καταστεί σαφές, ότι για να διατηρηθούν αυτές οι παρεμβάσεις στην κατάσταση που πρέπει, στην κατάσταση που θέλουμε να βλέπουμε ως δημότες, θα πρέπει όλοι με αίσθημα ατομικής ευθύνης να σεβόμαστε και να προστατεύουμε τη δημόσια περιουσία. Η δουλειά μας φυσικά και δεν σταματά εδώ…».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή