Συμβολική δενδροφύτευση από τον Δήμαρχο Γαλατσίου στο Κολυμβητήριο του Άλσους

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Συμβολική δενδροφύτευση από τον Δήμαρχο Γαλατσίου στο Κολυμβητήριο του Άλσους

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου , φύτεψε το πρώτο από τα 60 συνολικά δεντράκια που κοσμούσαν το Xριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Γαλατσίου, στην είσοδο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Γαλατσίου στο Άλσος Βεΐκου.

Το δεύτερο δένδρο στον ίδιο χώρο ανέλαβε να φυτέψει ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού «Βασίλης Παπαδιονυσίου» Μάνος Ελευθερίου, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας δενδροφυτευτικής περιόδου στην πόλη μας.
Τα υπόλοιπα 58 δεντράκια (ποικιλίας cypressus arisonica και leiland) θα φυτευτούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα σε διάφορα σημεία του Άλσους και της πόλης μας, ενώ τα 100 δεντράκια που δωρίστηκαν στον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων θα τοποθετηθούν μπροστά στο νέο κτήριο των Δομών Κοινωνικής Ένταξης του Ομίλου.
Στόχος του Δήμου Γαλατσίου είναι μέσα στο 2022 να προχωρήσει σε φυτεύσεις δεκάδων δέντρων, ώστε να ενισχύσει το αστικό πράσινο και να προχωρήσει σταδιακά στη δημιουργία μεγαλύτερου πνεύμονα πρασίνου μέσα στην πόλη του Γαλατσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή