Γυναίκα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου για πρώτη φορά στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού

Δήμος Παπάγου – Χολαργού
Γυναίκα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου για πρώτη φορά στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού

Ανακοίνωση Δήμου Παπάγου – Χολαργού:

Στην ειδική, δια ζώσης, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, Παπάγου – Χολαργού, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 9/1/2022, οι δημαιρεσίες για την εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και των μελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη η προτεινόμενη από τη δημοτική αρχή, Δημοτική Σύμβουλος, Άννα Μαρία Τσικρικώνη, αποτελώντας την πρώτη γυναίκα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και την τρίτη στην ιστορία των δύο Δήμων, μετά τις κ.κ. Ζόμπολα και Καλλιοντζή.

Αντιπρόεδρος, εξελέγη ο προτεινόμενος από τη δημοτική παράταξη «Συν Πόλις Παπάγου – Χολαργού», Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Αυγερινός και Γραμματέας ο προτεινόμενος από την παράταξη «Με τον Νικήτα», Δημοτικός Σύμβουλος, Νίκος Καραγιάννης.

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής καθώς και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που εξελέγησαν είναι τα ακόλουθα:

Οικονομική Επιτροπή

Τακτικά Μέλη: Χρυσούλα Παρίση, Μιχάλης Τράκας, Μιχάλης Υφαντής, Βασιλική Ρετσινιά, Νικήτας Κανάκης, Χαράλαμπος Στάικος.

Αναπληρωματικά Μέλη: Δήμητρα Ρουφογάλη, Χρήστος Πετράκης, Γεώργιος Πολύδωρας, Δημήτριος Τούτουζας, Νικόλαος Καραγιάννης, Λουκάς Ρίζος.

Οριζόμενα μέλη από τη Δημοτική Αρχή: Αθανάσιος Αυγουρόπουλος (Πρόεδρος), Αθανάσιος Κούτρας, Βασίλειος Σιαμάνης.

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Τακτικά Μέλη: Χρήστος Πετράκης, Δήμητρα Ρουφογάλη, Βασίλειος Σιαμάνης, Γεώργιος Αυγερινός, Νικόλαος Καραγιάννης, Λουκάς Ρίζος.

Αναπληρωματικά Μέλη: Μαρία Δημητριάδου – Καρασιμοπούλου, Γεώργιος Πολύδωρας, Μιχάλης Υφαντής, Γεώργιος Ανυφαντής, Νικήτας Κανάκης, Χαράλαμπος Στάικος.

Οριζόμενα μέλη από τη Δημοτική Αρχή: Αθανάσιος Κούτρας (Πρόεδρος), Μαρία Αθανασάκου – Μουντάκη, Ειρήνη Βεντουζά – Παπανικολάου

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και πολλές ευχές για μια καλή και παραγωγική θητεία. Είμαι βέβαιος πως θα ασκήσουν τα καθήκοντά τους, με γνώμονα το σεβασμό στη δημοκρατική λειτουργία του θεσμού και προς όφελος του Δήμου και των πολιτών.

Πολλά συγχαρητήρια και στον απερχόμενο Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Νίκο Κουκή για την άριστη ανταπόκριση στα καθήκοντά του, καθώς και στα υπόλοιπα μέλη του Προεδρείου κα Βάνα Ρετσινιά και κ. Γεώργιο Πολύδωρα, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική περίοδο, εξαιτίας της πανδημίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή