Έναρξη προγράμματος ομαδικής εκγύμνασης στο Δημοτικό Γυμναστήριο Βύρωνα

Ανακοίνωση Δήμου Βύρωνα :

Ο Δήμος Βύρωνα σε μια προσπάθεια να παρακινήσει τους δημότες να ασχοληθούν πιο συστηματικά με την καθημερινή τους άσκηση εν μέσω πανδημίας, εγκαινιάζει από τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022, ένα ομαδικό πρόγραμμα εκγύμνασης, υπό τον τίτλο “Γενική Γυμναστική – TotalBody”.

Το πρόγραμμα θα γίνεται στο Δημοτικό Γυμναστήριο Βύρωνα, που υπενθυμίζεται ότι λειτουργεί στο χώρο του Δημοτικού Σταδίου Βύρωνα (Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρυσοστόμου 15, στη θύρα 3, έναντι TaeKwondo) και διαθέτει πλήρη εξοπλισμό – διαδρόμους, ποδήλατα, ελλειπτικό, όργανα εκγύμνασης, ελεύθερα βάρη ενώ προσφέρεται και για ατομική άσκηση – μυϊκή ενδυνάμωση.

Το πρόγραμμα “Γενική Γυμναστική – TotalBody” είναι ένα πρόγραμμα μέτριας έντασης για σύσφιξη και γράμμωση όλου του σώματος, θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή 10:00 – 11:00 στην αίθουσα γυμναστικής που βρίσκεται στην είσοδο του Δημοτικού Σταδίου Βύρωνα.

Η συμμετοχή στο Δημοτικό Γυμναστήριο είναι 5 ευρώ/μήνα (2,5 € για ανέργους), περιλαμβάνει πρόσβαση τόσο στα όργανα του γυμναστηρίου, όσο και στο ομαδικό πρόγραμμα και κατατίθεται στον λογαριασμό
Alpha Bank: GR9301401720172002002001046 του Δήμου Βύρωνα.

Δικαίωμα εισόδου στο γυμναστήριο, έχουν πολίτες ηλικίας 18 ετών και άνω.
Ημέρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή – Ώρες λειτουργίας: 09:00 – 16:00
Απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής: Ιατρική βεβαίωση από Παθολόγο ή Καρδιολόγο και Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας

Πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος για το ομαδικό πρόγραμμα:
Τμήμα Αθλητισμού: 210 7652695

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή