Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει τις ταινίες «BELFAST» και «ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει τις ταινίες «BELFAST» και «ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ»

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄ προβολή την ταινία «BELFAST» και για 2η εβδομάδα το θρίλερ «ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ» :

Από την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου έως και την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022:

«BELFAST»
Προβολές: 18.00 και 19.50

Σκηνοθεσία: Κένεθ Μπράνα
Σενάριο: Κένεθ Μπράνα
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Τζούντι Ντεντς, Κατρίνα Μπαλφ, Τζέιμι Ντόρμαν, Κιάραν Χάιντς, Τζουντ Χιλ

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του υποψήφιου για Όσκαρ, Κένεθ Μπράνα, το Belfast είναι μια μια οδυνηρή ιστορία αγάπης, γέλιου και απώλειας στην παιδική ηλικία ενός αγοριού, εν μέσω της μουσικής έκρηξης και των κοινωνικών αναταραχών στα τέλη της δεκαετίας του 1960.

«ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ»
(Nightmare Alley)

Προβολές: 21.30

Σκηνοθεσία: Guillermo del Toro
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Willem Dafoe, Bradley Cooper, Cate Blanchett, Paul Anderson, Rooney Mara

O βραβευμένος με δυο Όσκαρ σκηνοθέτης Γκιγιέρμο ντελ Τόρο (Η μορφή του νερού, Ο Λαβύρινθος του Πάνα), επιστρέφει με τη νέα του ταινία «ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ», η οποία βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Γουίλιαμ Λίντσεϊ Γκρέσαμ και ένα all-star cast που περιλαμβάνει τους Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Collette, Willem Dafoe, Rooney Mara και άλλους.

Ένας φιλόδοξος ακροβάτης τσίρκου με ταλέντο στη χειραγώγηση των ανθρώπων με τη χρήση μερικών προσεκτικά επιλεγμένων λέξεων, δημιουργεί δεσμό με μία γυναίκα ψυχίατρο, η οποία είναι ακόμα πιο επικίνδυνη από εκείνον.

Γενική Είσοδος: 7 Ευρώ
Άνεργοι, πολύτεκνοι, φοιτητές, άνω των 65 ετών, παιδιά: 5 Ευρώ
ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ CLUB (Δευτέρα – Παρασκευή): 5 Ευρώ
Κάθε Τετάρτη, είσοδος δύο ατόμων με 7 Ευρώ

Το Κινηματοθέατρο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα προβολής τελευταίας τεχνολογίας, ήχο Dolby Surround 5.1, πλήρως εξοπλισμένο κυλικείο και στο χώρο τηρούνται πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας του Ε.Ο.Δ.Υ.

Η είσοδος επιτρέπεται μόνο με χρήση μάσκας και πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, που εκδίδεται μόνο κατόπιν εργαστηριακού ελέγχου με τη μέθοδο PCR για κορωνοϊό COVID- 19, τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν. Απαιτείται αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Τα ανωτέρω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγγραφη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής του θεατή.

Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως δεκαεπτά (17) ετών, δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) τελευταίου εικοσιτετραώρου, στην οποία προβαίνει είτε οποιοσδήποτε γονέας, ακόμα και μη έχων την επιμέλεια, είτε κηδεμόνας. Δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα.

Τα μέτρα μπορεί να αλλάξουν αναλόγως την επιδημιολογική εικόνα.

Το ταμείο του κινηματογράφου ανοίγει μία ώρα πριν από την πρώτη προβολή της ημέρας.

Φέτος δίδεται πλέον η δυνατότητα προαγοράς των εισιτηρίων μέσω του viva.gr: https://www.viva.gr/tickets/cinema/festival/kinimatografos-artemis-markopoulo/

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ» (DOLBY ST. SR), Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990 23924

Πήγαινε στην κορυφή