23ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς από το 2ο ΕΠΑ.Λ. Γαλατσίου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
23ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς από το 2ο ΕΠΑ.Λ. Γαλατσίου

Η Περιβαλλοντική Ομάδα του 2ου ΕΠΑ.Λ. Γαλατσίου με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Γαλατσίου, του Φορέα «Δράση για την κοινωνία, τον πολιτισμό και την ποιότητα ζωής», της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας και του Δήμου Aso της Νορβηγίας, προκηρύσσει τον «23ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά – Μιχάλης Παπαδάκης» στο Πολιτιστικό Κέντρο Καμίνι.

Γι’αυτό, λοιπόν, καλούνται οι μαθητές νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων, λυκείων να συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό αυτό και να δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους για τα πουλιά. Οι φωλιές πρέπει να σταλούν μέχρι την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 στο 2ο ΕΠΑ.Λ. Γαλατσίου (Ταϋγέτου 60 & Πασσώβ 8, Γαλάτσι, τηλ. 210.2288340, 210.2288341, email: mail@2epal-galatsi.att.sch.gr).
Οι φωλιές μετά το τέλος του Διαγωνισμού δεν θα επιστραφούν στους διαγωνιζόμενους αλλά θα τοποθετηθούν σε δέντρα του Άλσους Βέικου του Δήμου Γαλατσίου, του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» του Δήμου Ιλίου και σε άλλα πάρκα του νομού Αττικής. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν τιμητικοί έπαινοι.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
• Οι φωλές πρέπει να είναι ξύλινες, γερές κατασκευές, να αντέχουν σε κακές καιρικές συνθήκες και να έχουν τη δυνατότητα να αναρτηθούν σε δέντρα.
• Στο εξωτερικό κάτω μέρος της φωλιάς και στο σφραγισμένο φάκελο με τα στοιχεία του κατασκευαστή που θα συνοδεύει αυτή, πρέπει να είναι γραμμένα τα αρχικά γράμματα του ονοματεπώνυμου του κατασκευαστή και η ημερομηνία κατασκευής της.
• Τα σχολεία μπορούν να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό με μία ή και περισσότερες φωλιές.

Πήγαινε στην κορυφή