Εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022 στο Δημαρχείο Γαλατσίου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022 στο Δημαρχείο Γαλατσίου

Ανακοίνωση Δήμου Γαλατσίου:

Ο Δήμος Γαλατσίου διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία την Τετάρτη 02 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 9:30-13:30 στο ισόγειο του Δημαρχείου, κατόπιν ΡΑΝΤΕΒΟΥ στο 210- 2222011 ή στην ηλεκτρονική μας φόρμα: https://forms.gle/NJQ7KusYZWfYmN799 .

Καλούμε όλους όσοι πληρούν τα κριτήρια για εθελοντική αιμοδοσία και αυτή τη φορά να αιμοδοτήσουν, καθώς στη χώρα μας (αλλά και σε αρκετές χώρες της Ευρώπης) υπάρχει έλλειψη αίματος και μικρή προσέλευση στους χώρους αιμοδοσίας των Νοσοκομείων, λόγω της έξαρσης των ιώσεων και λόγω της επιδημίας από τον COVID-19.

Το αίμα είναι αναντικατάστατο και προσφέρεται από άνθρωπο σε άνθρωπο! Ποιος μπορεί να αιμοδοτήσει: Όπως συμβαίνει σε κάθε Αιμοδοσία, ο υποψήφιος αιμοδότης θα πρέπει να μην έχει συμπτώματα γρίπης (να έχουν περάσει 7 ημέρες που να είναι ελεύθερος συμπτωμάτων), να έχουν περάσει 15 μέρες από την λήψη αντιβίωσης, να μην έχει επιχείλιο έρπη κλπ. Όσον αφορά στον κορωνοϊό, πρέπει να μην έχει έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο ή ύποπτο κρούσμα.

Σε κάθε περίπτωση, περισσότερες πληροφορίες για το αν μπορείτε να αιμοδοτήσετε θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας http://ekea.gr/donor-eligibility/.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή