Παραδόθηκε στο κοινό η πεζογέφυρα της Λ. Μεσογείων

Δήμος Αγίας Παρασκευής
Παραδόθηκε στο κοινό η πεζογέφυρα της Λ. Μεσογείων

Η πεζογέφυρα της Λεωφόρου Μεσογείων παραδόθηκε στους πολίτες.
Στις (22.02.2022) το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια ενός εμβληματικού έργου για την πόλη μας, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής, η οποία για μία ακόμα φορά έδειξε εμπράκτως το ενδιαφέρον της και τη συνεχή στήριξή στον Δήμο μας και δημοπρατήθηκε από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.
Στην εκδήλωση εγκαινίων της πεζογέφυρας, που συνδέει την οδό Ευαγγελιστρίας με την πλατεία Πέτρουλα, εκτός από τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλη Ζορμπά και τον Περιφεριάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη, το παρών έδωσαν η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα. Νίκη Κεραμέως και ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιώργος Καραγιάννης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και οι βουλευτές του Βορείου Τομέα της Νέας Δημοκρατίας κ.κ Γιώργος Κουμουτσάκος, και Δημήτρης Καιρίδης, καθώς και οι Αντιπεριφερειάρχεςκ.κ. Ιωάννης Κεχρής και Βασίλης Γιαννακόπουλος.
Από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής παρεβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη κ. Γιάννης Αργυρός, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Τιμολέων Κωστόπουλος, η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος κα. Ελένη Δάβαρη, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βασίλης Σάρκουλας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κ. Διονύσης Λέκκας, ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας κ. Νίκος Ζόμπολας, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Δρ. Μιλτιάδης Κύρκος και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Έφη Καψοκεφάλου, αλλά και οι επικεφαλής των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης.
Όλοι οι παριστάμενοι, στους σύντομους χαιρετισμούς τους αναφέρθηκαν στην σπουδαιότητα του έργου , καθότι πρόκειται για ένα έργο κομβικής σημασίας για την καθημερινότητα των πολιτών, το οποίο έχει ως κύριο στόχο του την αύξηση της ασφάλειας και τη μείωση των ατυχημάτων.
Η εξαιρετική συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής και προσωπικά του Περιφερειάχη κ. Γιώργου Πατούλη με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής και τον Δήμαρχο κ. Βασίλη Ζορμπά αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα για το πώς όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ακόμα καλύτερη και πιο ασφαλή πόλη. Μια πόλη που ο πολίτης θα έχει τον πρώτο λόγο.

Πήγαινε στην κορυφή