Γ. Πατούλης: Χαίρομαι που ανήκω στην οικογένεια του ΣΕΓΑΣ και που σήμερα τιμάται η Τοπική Αυτοδιοίκηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Γ. Πατούλης: Χαίρομαι που ανήκω στην οικογένεια του ΣΕΓΑΣ και που σήμερα τιμάται η Τοπική Αυτοδιοίκηση

Βράβευση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη από τον ΣΕΓΑΣ για την υποστήριξή του στο έργο και τις δράσεις της Ομοσπονδίας

Γ. Πατούλης: «Χαίρομαι που ανήκω στην οικογένεια του ΣΕΓΑΣ και που σήμερα τιμάται η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσει να υποστηρίζει τον αθλητισμό με δράσεις και εμβληματικές υποδομές»

Την προσφορά και τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και προσωπικά του Γ. Πατούλη στο έργο και τις δράσεις του ΣΕΓΑΣ, τίμησε η Ομοσπονδία βραβεύοντας τον Περιφερειάρχη Αττικής, στο πλαίσιο μίας λαμπερής εκδήλωσης η οποία πραγματοποιήθηκε χθες από τον ΣΕΓΑΣ, προκειμένου να τιμηθούν αθλητές και αθλήτριες του στίβου που διακρίθηκαν στα στάδια του κόσμου το 2021, παράλληλα με τους προπονητές τους και τα σωματεία τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, παρουσία του Υφ. Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη και κορυφαίων αθλητών του στίβου, μεταξύ των οποίων ο Μίλτος Τεντόγλου, ο Εμμανουήλ Καραλής, η Νικόλ Κυριακοπούλου, η Ελίνα Τζένγκο, ο Χρήστος Φραντζεσκάκης, ο Οδυσσέας Μπουζενίδης, η Ελένη Πόλακ.
Παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο βουλευτής της ΝΔ Β. Οικονόμου, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός, στον οποίο απονεμήθηκε βραβείο για τη στήριξή του στον ΣΕΓΑΣ, ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Κεντέρης, ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, που ηγήθηκε της Ομοσπονδίας για δύο τετραετίες, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος του Grand Hyatt και υποστηρικτής της Ομοσπονδίας, Πάνος Αλμυράντης.

Το βραβείο απένειμε στον κ. Πατούλη η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σ. Σακοράφα, η οποία τον ευχαρίστησε θερμά για την έμπρακτη στήριξή του στο έργο της Ομοσπονδίας και εξήρε τη συνεργασία ΣΕΓΑΣ-Περιφέρειας Αττικής.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής ευχαρίστησε θερμά την κα. Σακοράφα για την τιμή της βράβευσης και συνεχάρη όλους τους αθλητές οι οποίοι σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες εξαιτίας και της υγειονομικής κρίσης τίμησαν τα ελληνικά χρώματα διεθνώς, όπως ανέφερε, και έκαναν τη χώρα μας περήφανη.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που σήμερα επιβραβεύεται η Τοπική Αυτοδιοίκηση, η Περιφέρεια Αττικής η οποία με στοχευμένες δράσεις στηρίζει έμπρακτα το έργο του ΣΕΓΑΣ και όλες τις προσπάθειες των αθλητών που σε πολύ δύσκολες συνθήκες, συνεχίζουν να τιμούν τα ελληνικά χρώματα και να κάνουν περήφανη τη χώρα μας. Ενδεικτικό παράδειγμα είναι ο φετινός Μαραθώνιος τον οποίο η Περιφέρεια υποστήριξε έμπρακτα και κατά κοινή ομολογία, ήταν από τους πιο επιτυχημένους που έχουν γίνει ποτέ. Κυρίως όμως στηρίζουμε τον αθλητισμό μέσα από την υλοποίηση σημαντικών υποδομών όπως είναι το κλειστό γυμναστήριο στίβου στην Παλλήνη, ενώ ετοιμάζεται αυτές τις ημέρες και η μελέτη για την αναβάθμιση των υποδομών του ΟΑΚΑ ώστε να γίνει πιο φιλόξενο για τους αθλητές μας. Εύχομαι σε όλους τους αθλητές μας υγεία κ νίκες ».
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Περιφερειάρχης Αττικής έκανε την βράβευση στην Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία ανέβηκε στο βήμα και παρέλαβε το βραβείο της μαζί με την κόρη της Λένια.
Ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν οι στιγμές στα ειδικά βραβεία εκεί όπου δόθηκε και το βραβείο “Βασίλης Σεβαστής”, στη μνήμη του πρώην προέδρου και γενικού γραμματέα του ΣΕΓΑΣ.
Εκτός από την Περιφέρεια Αττικής και κορυφαίους αθλητές του στίβου, βραβεύθηκαν οι εξής φορείς και προσωπικότητες του αθλητισμού:

• Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός
• Υπουργείο Ναυτιλίας – Υπουργός κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης
• Γενική Γραμματεία Αιγαίου – Γενικός Γραμματέας κ. Εμμανουήλ Κουτουλάκης
• Περιφέρεια Κρήτης – Αντιπεριφερειάρχης κ. Νικόλας Συριγωνάκης
• Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας – Αρχηγός κ. Μιχαήλ Καραμαλάκης
• ΕΡΤ – Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Ζούλας
• Πέτρος Λινάρδος – Δημοσιογράφος
• Εμμανουήλ Βαλαγεωργίου – Πολύχρονη Προσφορά στον Κλασικό Αθλητισμό της Σάμου
• Κώστας Παναγόπουλος – Πρώην Πρόεδρος ΣΕΓΑΣ
• Οικογένεια Φαφαλιού – Κατασκευή και συντήρηση του σταδίου
στο Βροντάδο Χίου
• Δήμος Χανίων – Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης
• Μιχάλης Ξεκαλάκης – Πρώην Γενικός Γραμματέας ΣΕΓΑΣ

26/02/22 Δελτίο Τύπου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή