Δήμος Ηλιούπολης: 2η Ανθρωπιστική Αποστολή Αλληλεγγύης στην Ουκρανία

Δήμος Ηλιούπολης
Δήμος Ηλιούπολης: 2η Ανθρωπιστική Αποστολή Αλληλεγγύης στην Ουκρανία

Ανακοίνωση Δήμου Ηλιούπολης:

2η Ανθρωπιστική Αποστολή Αλληλεγγύης στην Ουκρανία
Συνεχίζεται καθημερινά η συγκέντρωση βοήθειας για τον Ουκρανικό Λαό

Πραγματοποιήθηκε στις 14 Μαρτίου 2022 η δεύτερη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας του Δήμου Ηλιούπολης, με τρόφιμα και φάρμακα για το δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας, ενώ συνεχίζεται η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης,στην είσοδο του Δημαρχείου Ηλιούπολης, καθημερινά από τις 9:00 έως τις 19:00, κυρίως με:

• Τρόφιμα μακράς διαρκείας, ξηρά τροφή, κονσέρβες, δημητριακά, μπισκότα, παιδικό γάλα σε σκόνη, παιδικές τροφές σε σκόνη, παιδικά πάμπερς, κ.λπ.

• Υγειονομικό υλικό για ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη, ιατρικά γάντια (Νο7, 7,5, 8), χειρουργικά νυστέρια Ν24, ράμματα 3, σύριγγες 20, κεντρικούς φλεβικούς καθετήρες, αποστειρωμένες χειρουργικές επιστρώσεις, επιδέσμους, γάζες, Hansaplast,οινόπνευμα, Betadin, οξυζενέ, αλατούχο διάλυμα NaCl 0,9%, 400ml,ρόμπες χειρουργικές αποστειρωμένες,μάσκες, αντισηπτικά χεριών, κρέμες εγκαυμάτων, οροί, παυσίπονα, αντιπυρετικά και αντιβιοτικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Ηλιούπολης από την αρχή των στρατιωτικών επεμβάσεων στην Ουκρανία υπήρξε αρωγός του δοκιμαζόμενου λαού της, έχοντας παραδώσει στις 6 Μαρτίου την πρώτη ανθρωπιστική αποστολή ειδών ανάγκηςστο Τσέρνιβτσι κοντά στα σύνορα με τη Ρουμανία, με την εθελοντική συνεργασία του «EsperiaTravel».

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο Δήμαρχος: «Συνεχίζουμε αδιάκοπα να στηρίζουμε τον Ουκρανικό λαό με είδη πρώτης ανάγκης για τους ομογενείς μας και όλα τα θύματα του πολέμου. Διεκδικούμε να υπερισχύσει η λογική και η διπλωματία, γιατί η Ανθρωπότητα δεν χρειάζεται πολέμους και αιματοχυσίες, αλλά Ειρήνη, Σταθερότητα και Ευημερία!».

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης

Πήγαινε στην κορυφή