Στην Κοινωνία Ωρα Mega- Πάτρα: Ο ασφυκτικός θάνατος η πιθανότερη αιτία θανάτου των τριών παιδιών

ΕΛΛΑΔΑ
Στην Κοινωνία Ωρα Mega- Πάτρα: Ο ασφυκτικός θάνατος η πιθανότερη αιτία θανάτου των τριών παιδιών

Στην Κοινωνία Ωρα Mega :

Πάτρα: Ο ασφυκτικός θάνατος η πιθανότερη αιτία θανάτου των τριών παιδιών – Συνιστά εγκληματική ενέργεια
https://www.megatv.com/2022/03/17/patra-o-asfyktikos-thanatos-i-pithanoteri-aitia-thanatou-ton-trion-paidion-synista-egklimatiki-energeia/

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας, αναφορικά με την αιτία θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα. Την υπόθεση σχολίασαν στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» οι δικηγόροι Εβίτα Βαρελά και Ανθούλα Ανάσογλου.

«Ένας ιατροδικαστής όταν καταλήγει στον ασφυκτικό θάνατο, έχει κάποια στοιχεία που δείχνουν απόφραξη αεροφόρων αεραγωγών. Όταν υπάρχει εύρημα, όπως καταστροφή κυψελίδων στους πνεύμονες, ενδείξεις στο ήπαρ, ενδείξεις που καταλήγουν ότι είναι ασφυκτικός θάνατος, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια. Αυτό που πρέπει να διερευνηθεί μετά είναι, το πρόσωπο που ήταν μαζί με το άτομο που «έφυγε»», τόνισε η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά. «Από την αρχή, είναι μία υπόθεση που με έχει στοιχειώσει. Μου θυμίζει μία υπόθεση στη Θεσσαλονίκη που δηλητηρίαζε σταδιακά ένας άνθρωπος γιαγιά και εγγονή, με κάλλιο. Όταν πήγαιναν στο νοσοκομείο όλα ήταν καλά, με το που γυρνούσαν σπίτι τις δηλητηρίαζε με μία μη ανιχνεύσιμη ουσία, η οποία αργότερα ανιχνεύθηκε σε ένα εργαστήριο του Σαν Αντόνιο στις ΗΠΑ. Το πείσμα των γιατρών και των αστυνομικών οδήγησαν στην εξιχνίαση. Γιατροί στην Πάτρα θεωρούν ότι είναι εγκληματική ενέργεια. Ο ένοχος μιλάει πολύ, προσπαθεί να καλύψει τα πάντα από την ενοχή του», τόνισε η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου.

Μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία αναβιώνει στην Θεσσαλονίκη, με έναν πατέρα ο οποίος φέρεται πως κακοποιούσε σεξουαλικά τέσσερα ανήλικα κορίτσια που ήταν φίλες των παιδιών του. Ο συγκεκριμένος άνδρας ο οποίος βρίσκεται από τον Οκτώβριο του 2021 στις φυλακές Γρεβενών παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης. Κατηγορείται για βιασμό, τετελεσμένο και σε απόπειρα, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και για κατάχρηση ανηλίκων, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. «Είναι μία ιστορία από την οποία πείστηκα για την αθωότητα του κατηγορούμενου. Δεν θέλω να κατηγορήσω τα παιδιά, αλλά πολλές φορές η φαντασία των παιδιών δεν έχει όρια και πρέπει να χαλιναγωγηθεί. Θα αποδειχθούν όλα αυτά στη δίκη. Ο κατηγορούμενος είναι σε άσχημη κατάσταση», τόνισε η δικηγόρος του κατηγορουμένου, Ανθούλα Ανάσογλου. «Είμαι σίγουρη ότι υπάρχει μεθόδευση από ενήλικα σε αυτή την περίπτωση. Στο δικαστήριο θα αποδειχθεί η αθωότητα του εντολέα μου», κατέληξε λέγοντας η κ. Ανάσογλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή