Επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας στο Γαλάτσι

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας στο Γαλάτσι

Εμπρηστικός μηχανισμός τοποθετήθηκε το πρωί της Πέμπτης 31 Μαρτίου 2022 στα νέα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στο Γαλάτσι, απέναντι ακριβώς από το Πολιτιστικό Κέντρο «Καμίνι».

Δεν πέρασαν ούτε 10 μέρες από τα εγκαίνια των γραφείων επί της οδού Βαλτετσίου 2, όπου έδωσε το παρών πλήθος κόσμου για να στηρίξει τη νέα προσπάθεια καθώς η Τοπική Οργάνωση επαναλειτουργεί μετά από 8 χρόνια απουσίας. Η έκρηξη προκάλεσε μόνο υλικές ζημιές.

Για το γεγονός, ο Πρόεδρος της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας στο Γαλάτσι, Αλέξανδρος Παπαχρήστος, δήλωσε στον «Παλμό»: «Η δυναμική και ηχηρή παρουσία του κόσμου του Γαλατσίου μαζί με τις ομιλίες των δύο αντιπροέδρων της Ν.Δ., πλήθους υπουργών, βουλευτών και κομματικών στελεχών, απέδειξε την πίστη όλων στο νέο Δ.Σ. της Τοπικής. Αυτό προφανώς “ενόχλησε κάποιους καλοπροαίρετους μπαχαλάκηδες”. Η προσπάθεια όμως καταπάτησης της δημοκρατίας θα είναι άκαρπη, μιας και οι Γαλατσιώτες έχουν σηκώσει ένα τείχος προστασίας σε τέτοιες ενέργειες και από το πρωί βρίσκονται στο πλευρό μας με μηνύματα συμπαράστασης. Και θέλω να εκφράσω ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: Η Τοπική του Γαλατσίου δεν κλείνει, δεν φοβάται, δεν τρομοκρατείται!»

Ήδη ξεκίνησε η αποκατάσταση των ζημιών και τα γραφεία και είναι και πάλι ανοιχτά πολύ σύντομα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή