Πρωτομαγιά 2022 στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Δήμος Νέας Φιλαδελφείας - Νέας Χαλκηδόνος
Πρωτομαγιά 2022 στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Ανακοίνωση Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας:

Έπειτα από δύο χρόνια περιορισμών λόγω της πανδημίας, θα έχουμε ξανά φέτος την μεγάλη χαρά στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας να γιορτάσουμε την Πρωτομαγιά, όπως εμείς ξέρουμε!

Από το Σάββατο 30 Απριλίου έως και την Δευτέρα 2 Μαΐου, με την καλύτερη διάθεση και το πιο όμορφο χαμόγελό μας, περιμένουμε τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μας, αλλά και τους επισκέπτες/τριες του Δήμου μας, στις ξεχωριστές εκδηλώσεις που διοργανώνουμε.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 30/4 και ώρα 20.30, στην κεντρική πλατεία της πόλης (π. Πατριάρχου), στην παραδοσιακή– λαϊκή συναυλία με το συγκρότημα«ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ».

Μια κεφάτη παρέα τεσσάρων μουσικών, με σαφείς επιρροές από τη νησιώτικη παράδοση, φέρνουν κοντά σας έντεχνα παραδοσιακά και νησιώτικα ακούσματα, με μια φρέσκια προσέγγιση που παντρεύει την γνώριμη, αυθόρμητη πλευρά του παραδοσιακού γλεντιού με το κέφι και την ζωντάνια της σύγχρονης διασκέδασης.

Την Κυριακή 1/5 και ώρα 20.30 στην λίμνη του αγαπημένου μας άλσους, ο κορυφαίος λαϊκός συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, η εξαιρετική λαϊκή ερμηνεύτρια Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Στέλιος Διονυσίουμε την γνήσια, ξεχωριστή, λαϊκή φωνή του και η Ελεάνα Παπαϊωάννου, συμπράττουν σε μία μοναδική συναυλία, σε ένα ατόφιο λαϊκό γλέντι.

Τέλος την Δευτέρα 2/5, από 11.00 έως τις 14.00 στη λίμνη του άλσους, μία πρωτομαγιάτικη – ανοιξιάτικη γιορτή για τους μικρούς μας φίλους, σε έναν μοναδικό παιδότοπο με τεράστια παιχνίδια, τραμπολίνο, σταθμούς ευστοχίας, σημείο ψαρέματος και πολλές εκπλήξεις, παρέα με τον Γκούφη και τους ξυλοπόδαρους.

Είσοδος ελεύθερη – Θα τηρείται σειρά προτεραιότητας

(Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με την εφαρμογή των διατάξεων που αφορούν στην προστασία της δημόσιας υγείας, τους κανόνες που ορίζονται από την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας και το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή