ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ από μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου Πελοποννησίων Γαλατσίου

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡ. ΡΕΒΕΚΚΑ
Μέλος  Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Πελοποννησίων Γαλατσίου
ΠΡΟΣ
ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Γαλάτσι, 20/12/2015
Κύριοι και κυρίες του Δ.Σ.,
με την παρούσα επιστολή μου επιθυμώ να ενημερώσω εσάς και όλα τα μέλη του Συλλόγου Πελοποννησίων Γαλατσίου για την παραίτηση μου από τη θέση της Ταμίας του Συλλόγου.

Μετά τα πρόσφατα γεγονότα της 13ης Δεκεμβρίου 2015, αναφορικά με την επέτειο μνήμης των εκτελεσθέντων στα Καλάβρυτα, όπου συνοπτικά θεωρώ ότι κάποια γεγονότα που δημοσιοποιήθηκαν (όπως έχουν καταγραφεί σε πρακτικά προηγούμενων συνεδριάσεων) θίγουν την εικόνα ενός ιστορικού Συλλόγου, έδειξα την στήριξη μου στο πρόσωπό του Προέδρου για να λυθεί το θέμα και να οδηγηθεί σε μια σωστή λειτουργία ο Σύλλογος, όπως καταγράφεται και στα πρακτικά της έκτακτης συνελεύσεως της 17ης Δεκεμβρίου 2015.

Με δεδομένο ότι ο Σύλλογος προχωρά σε ανασύσταση Δ.Σ. μετά από παραίτηση μέλους, καταθέτω την παραίτηση μου από Ταμίας του Συλλόγου για προσωπικούς λόγους.
Κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως Ταμίας, διετέλεσα τα καθήκοντα μου με κάθε νομιμότητα και διαφάνεια και ευχαριστώ τα μέλη του Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

Παραμένω μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου με μοναδικό στόχο και σκοπό την ηθική και πνευματική εξύψωση του Συλλόγου και των μελών του, την προάσπιση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς και την κατά το δύναμιν ομαλή λειτουργία με την ανάπτυξη  πνεύματος συναδελφώσεως και ομόνοιας. Επίσης, παραμένω υπεύθυνη των τμημάτων ζωγραφικής του Συλλόγου, μια δραστηριότητα η οποία ήρθε στο Σύλλογο το 2014 με δική μου πρωτοβουλία και την αποδέχτηκαν τα μέλη του ΔΣ και η οποία συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία με τέσσερα τμήματα, μετά από έντονη προσωπική προσπάθεια. Τέλος, δηλώνω ότι θα φέρνω εις πέρας οποιαδήποτε ευθύνη αναλαμβάνω όπως την προσεχή εκδήλωση της 24ης Δεκεμβρίου στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Γαλατσίου, για την οποία έχω αναλάβει τις λεπτομέρειες εκτέλεσης της και στην οποία θα είμαι παρούσα με στόχο την επιτυχία της.
Κλείνοντας, επιθυμώ να γίνει δεκτή η παραίτηση μου από τη θέση της Ταμίας του Συλλόγου από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. και ζητώ να οριστεί ημερομηνία παράδοσης – παραλαβής των βιβλίων παρουσία της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου.
Με εκτίμηση,
Γκολφινοπούλου Αρ. Ρεβέκκα
Μέλος του Δ.Σ. Συλλόγου Πελοποννησίων Γαλατσίου


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή