Γιορτή για την δημιουργική, μορφωτική και καλλιτεχνική χρονιά στο ΟΝΑΡ

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Γιορτή για την δημιουργική, μορφωτική και καλλιτεχνική χρονιά στο ΟΝΑΡ

ΟΝΑΡ Πολυχώρος Τέχνης και Μόρφωσης:

“Λίγο πριν την έναρξη του καλοκαιριού, γιορτάσαμε την Παρασκευή 27 Μαΐου στον Πολυχώρο Τέχνης και Μόρφωσης «Όναρ» μία ακόμη δημιουργική, μορφωτική και καλλιτεχνική χρονιά! Οι όμορφες στιγμές που ζήσαμε στα τμήματα του Όναρ, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, παρουσιάζονταν στην εκδήλωση με στιγμιότυπα και είχαν τη χαρά να τα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι.
Ο χώρος στολίστηκε με τα καταπληκτικά ζωγραφικά έργα του παιδικού και ενήλικου τμήματος ζωγραφικής πουαιχμαλώτισαν τα βλέμματα προσδίδοντας έτσι αισθητική απόλαυση σε όλους τους παρευρισκόμενους.
Οι μικροί μας μουσικοί έδωσαν το δικό τους «ρεσιτάλ» παίζοντας τις μελωδικές νότες τους στο πιάνο, στην κλασική και στην ηλεκτρική κιθάρα και καθήλωσαν το κοινό που τους επεφύλαξε το πιο ζεστό του χειροκρότημα.
Οι χορευτές και οι χορεύτριες του μοντέρνου και του παραδοσιακού χορού έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και χόρεψαν με την ψυχή τους προκειμένου να μας μυήσουν σε popμουσικά μονοπάτια, αλλά και σε παραδοσιακά ακούσματααπό κάθε τόπο της Ελλάδας.
Ύστερα από δύο χρόνια αναγκαστικής αποχής από τον πολιτισμό και κάθε μορφή τέχνης, επανήλθαμε δυναμικά για να υπενθυμίσουμε στα παλιά μας μέλη και να γνωρίσουμε στα νέα μας μέλη ότι τα όνειρα μας είναι η πορεία μας και τα παιδιά η ελπίδα μας.
Σας ευχαριστούμε όλους που τιμήσατε με την παρουσία σας την εκδήλωσή μας.
Συγχαρητήρια στην κινητήριο δύναμή μας, τους μαθητές και τις μαθήτριες μας!”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή