Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Ημερήσια θερινή αθλητική & δημιουργική απασχόληση – summercamp2022

Δήμος Νέας Φιλαδελφείας - Νέας Χαλκηδόνος
Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Ημερήσια θερινή αθλητική & δημιουργική απασχόληση – summercamp2022

Ανακοίνωση Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας:

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στα πλαίσια των Αθλητικών – Πολιτιστικών Εκδηλώσεων για το έτος 2022 θα υλοποιήσει το πρόγραμμα της «Ημερησίας Θερινής Δημιουργικής & Αθλητικής Απασχόλησης» για παιδιά που φοιτούν ήδη στο Δημοτικό Σχολείο, (γεννηθέντα από 2010 έως 2015).

Το ανωτέρω πρόγραμμα έχει γίνει θεσμός και υλοποιείται με την ενεργό συμμετοχή του μονίμου, αορίστου χρόνου και εκτάκτου προσωπικού (Κ.Φ.Α. – Γυμναστές, Παιδαγωγοί, Μουσικοί κ.λ.π.) του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει -προαιρετικά- εκδρομή ή επίσκεψη των παιδιών σε χώρο εκτός του σχολείου και μεταφορά με λεωφορείο (όπως, Αρχαιολογικοί χώροι, Μουσεία, πάρκα αναψυχής κ.λ.π.).

Ο κάθε γονέας θα αναλαμβάνει το αντίστοιχο οικονομικό κόστος συμμετοχής -εφόσον επιθυμεί να συμμετάσχει/ουν το παιδί/ά του – στις εκδρομές ή κατά τόπους επισκέψεις, υπογράφοντας και αντίστοιχη υπεύθυνη δήλωση του αρθρ. 8 παρ. 4 του Ν. 1599/86.

Η συμμετοχή των παιδιών στο πρόγραμμα της «Ημερησίας Θερινής Δημιουργικής Απασχόλησης» θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Οι αιτήσεις για συμμετοχής θα υποβάλλονται από την προσεχή Τετάρτη 15 Ιουνίου έως την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 στο κτίριο των τμημάτων Αθλητισμού & Πολιτισμού επί της οδού Ραιδεστού 21 στη Νέα Χαλκηδόνα, από τις 08:30 π.μ. έως 14:30 μ.μ.

Για την ακριβή διάρκεια και τους χώρους υλοποίησης του προγράμματος θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωσή μας (στην αίτηση που επισυνάπτεται θα συμπληρωθεί κανονικά από τους γονείς το πεδίο σχετικά με το σχολείο στο οποίο επιθυμούν να εγγραφούν τα παιδιά – 4ο δημοτικό σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας ή 1ο δημοτικό σχολείο Νέας Χαλκηδόνας).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής – Τμήμα Αθλητισμού -Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 213- 2026331/332/310.

*ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ – ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Διαβάστε σχετικά και στο www.dimosfx.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή