Υπεγράφη η σύμβαση για νέο χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Υπεγράφη η σύμβαση για νέο χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας

Ανακοίνωση Δήμου Ελευσίνας:

Υπεγράφη η σύμβαση για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα του Δημοτικού Σταδίου Ελευσίνας, μεταξύ του Δημάρχου Αργύρη Οικονόμου και του αναδόχου, κατόπιν και της μελέτης που συνέταξε η Διεύθυνση Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Ελευσίνας.
Αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια όλων των απαιτούμενων υλικών για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα του γηπέδου και η περαιτέρω συντήρησή του.
Οι εργασίες αντικατάστασης του υπάρχοντος χλοοτάπητα θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση του αθλητικού χώρου και φυσικά, στην ασφαλέστερη και λειτουργικότερη διεξαγωγή των αθλητικών δραστηριοτήτων.
Η έναρξη των εργασιών αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα, προκειμένου το γήπεδο να τεθεί προς παράδοση πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.
Για την υπογραφή της σύμβασης, ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου ανέφερε: «Η αντικατάσταση του υπάρχοντος χλοοτάπητα ήταν επιβεβλημένη, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών που επιδιώκουμε. Οι αθλητές του Δήμου μας είναι πολλοί και οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για εκείνους για να εξυπηρετούνται επαρκώς οι ανάγκες τους. Θα δημιουργηθεί ένα σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου, προσφέροντας ασφαλείς συνθήκες άθλησης στους χρήστες.Ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις στους αθλητικούς χώρους της πόλης μας, με σκοπό το σύνολο των Δημοτών να μπορεί να αθλείται σε σύγχρονουςδημόσιους αθλητικούς χώρους».

Πήγαινε στην κορυφή