Παρουσιάση βιβλίου του Δημήτρη Στρατούλη στο Γαλάτσι

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Παρουσιάση βιβλίου του Δημήτρη Στρατούλη στο Γαλάτσι

“Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος «Δράση για την κοινωνία τον πολιτισμό και την ποιότητα ζωής”, ο Πολιτιστικός και Κοινωνικός χώρος «Παίρνω Αμπάριζα στο Γαλάτσι» και οι εκδόσεις ΤΟΠΟΣ σας καλούμε στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Στρατούλη «Όταν γεννιέσαι τρεις φορές, Δωρεά Οργάνων – Δώρο Ζωής»

Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022, στις 07.30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Γαλατσίου «Το Καμίνι», Ρεθύμνης και Χρήστου Καψάλη 36, στο Γαλάτσι

Ομιλητές θα είναι οι:

Θεοφάνης Αποστόλου, Νεφρολόγος, Δντής Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Αττικό Θεραπευτήριο, π. Δντής Νεφρολογικού Τμήματος Νοσοκομείου «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», π. Πρόεδρος της Ελληνικής Νεφρολογικής Εταιρείας.

Ντίνα Γουλίου, Πρόεδρος του ΔΙΑΓΟΡΑ, Παναττικού Αθλητικού Συλλόγου Αθλούμενων Μεταμοσχευμένων και Νεφροπαθών, μεταμοσχευμένη εκ νεφρού.

Την εκδήλωση θ’ ανοίξουν με χαιρετισμούς τους οι:

Σπύρος Παναγιώτου: Δημοτικός Σύμβουλος Γαλατσίου, Γεωπόνος.

Πέτρος Ζάκης: Πρόεδρος Συλλόγου «Δράση για την κοινωνία τον πολιτισμό και την ποιότητα ζωής”.

Μιχάλης Παππάς, Νεφρολόγος.

Αποσπάσματα του Βιβλίου θα διαβάσει η Ελένη Μπαρμπαλιά, ηθοποιός, απόφοιτη Δραματικής Σχολής Ωδείου Αθηνών, μεταμοσχευμένη εκ νεφρού.

Σύντομη παρέμβαση θα κάνει ο συγγραφέας του Βιβλίου Δημήτρης Στρατούλης, μεταμοσχευμένος εκ νεφρού δυο φορές, π. Βουλευτής και Υπουργός.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Παύλος Δερμενάκης, οικονομολόγος – ερευνητής, μεταμοσχευμένος εκ νεφρού.”

Δελτίο Τύπου Δημήτρη Στρατούλη

Πήγαινε στην κορυφή