Δήμος Αγ. Αναργύρων – Καματερού: Με μια μεγάλη γιορτή ολοκληρώθηκαν τα ΚΔΑΠ

Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού
Δήμος Αγ. Αναργύρων – Καματερού: Με μια μεγάλη γιορτή ολοκληρώθηκαν τα ΚΔΑΠ

Με μία όμορφη γιορτή, γεμάτη γέλιο, παιχνίδι και χαρά αποχαιρέτισαν τα ΚΔΑΠ του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού τη σχολική χρονιά 2021-22, στο Ανοιχτό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης».

Μικροί και μεγάλοι υπό το πρόσταγμα του ενορχηστρωτή κλόουν, διασκέδασαν με την ψυχή τους, με χορό, τραγούδι, face painting, παιχνίδια με μπαλόνια, αλλά και ένα εντυπωσιακό show με σαπουνόφουσκες.

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας χαιρέτισε την εκδήλωση σημειώνοντας: «Τα ΚΔΑΠ είναι ένας θεσμός που πιστέψαμε από την πρώτη στιγμή και θέσαμε τις βάσεις ώστε να μπορέσει να αποτελέσει ουσιαστική βοήθεια για τις οικογένειες της πόλης μας. Αν και η πανδημία δεν μας επέτρεψε να κάνουμε όλα όσα θέλαμε, συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη ένταση την προσπάθεια, ώστε να αναπτύξουμε τις περαιτέρω τις δυνατότητες, δίνοντας στα παιδιά ποιοτική και δημιουργική απασχόληση…».

Την εκδήλωση χαιρέτισε επίσης η Ειδική Σύμβουλος σε θέματα Παιδείας, Βρεφονηπιακών Σταθμών και ΚΔΑΠ κα Άννα Καπνιά η οποία ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τη στήριξη σε κάθε βήμα καθώς και το προσωπικό που βοηθά καθημερινά ώστε οι υπηρεσίες προς τα παιδιά να γίνουν ακόμη καλύτερες.
Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων Καματερού για την περίοδο 2021-22 λειτούργησε 5 δομές ΚΔΑΠ με πλήθος δραστηριοτήτων όπως ρομποτική, μελέτη, αθλητικά παιχνίδια, survivor camps κλπ ενώ τη νέα περίοδο 2022-23 αναμένεται να εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή