Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Στρατηγική επιλογή Τσίπρα ο πολιτικός βούρκος των τελευταίων μηνών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Στρατηγική επιλογή Τσίπρα ο πολιτικός βούρκος των τελευταίων μηνών

Ανακοίνωση Κωνσταντίνου Κυρανάκη:

Αναφερόμενος στα συνεχή περιστατικά χυδαιότητας στελεχών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κυρανάκης από τον τηλεοπτικό αέρα του Action24 και την εκπομπή Tonight με τον Γιώργο Πιέρρο, εξαπέλυσε αιχμηρά βέλη εναντίον του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του αρχηγού του, Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα ο κ. Κυρανάκης στηλίτευσε τη δήλωση του κ. Βερναρδάκη ο οποίος χαρακτήρισε την Υπουργό Παιδείας κα Νίκη Κεραμέως ως «Πισπιρίγκου της δημόσιας παιδείας», λέγοντας πως παρά τη συγνώμη, τέτοιου τύπου προκλήσεις αποτελούν στρατηγική επιλογή του κ. Τσίπρα.

“Ο κ. Βερναρδάκης, ο κ. Πολάκης όπως και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εκτελούν μια στρατηγική επιλογή του κ. Τσίπρα να φέρνουν την πολιτική σκηνή στον βούρκο” τόνισε ο Βουλευτής της ΝΔ για να προσθέσει πως “όταν αυτές οι χυδαιότητες είναι συνεχείς και επαναλαμβανόμενες σταματούν να είναι η εξαίρεση, γίνονται ο κανόνας”.

Και συνέχισε “το ίδιο συμβαίνει και με τον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ηλιόπουλο που είδαμε στο video να απειλεί πριν από λίγα χρόνια τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη με γηπεδικού τύπου σύνθημα. Το ίδιο συμβαίνει με τα γνωστά χυδαία συνθήματα κατά του Πρωθυπουργού που προωθούν μετά μανίας ανεπίσημες πηγές του ΣΥΡΙΖΑ στο διαδίκτυο”.

Αυτός είναι ΣΥΡΙΖΑ, αυτό έκανε το 2010, αυτό έκανε το 2012, το ίδιο προσπαθεί να κάνει και το 2022. Όλα αυτά είναι στρατηγική επιλογή του ίδιου του κ. Τσίπρα”.

Ο Βουλευτής της Νότιας Αθήνας ξεκαθάρισε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ακολουθήσει αυτόν τον κατήφορο και ότι η πολιτική αντιπαράθεση πρέπει πάντα να γίνεται με επιχειρήματα ουσίας.

Πήγαινε στην κορυφή