Ομάδες ψυχοεκπαίδευσης για φροντιστές ατόμων με άνοια στον Συμβουλευτικό Σταθμό για την Άνοια του Δήμου Ιλίου

Ανακοίνωση Δήμου Ιλίου:

Ο Δήμος Ιλίου ενημερώνει ότι ο νέος Συμβουλευτικός Σταθμός για την Άνοια, που λειτουργεί σε συνεργασία με την Εταιρεία Alzheimer Αθηνών, συνεχίζει την υλοποίηση δράσεων για την υποστήριξη των πασχόντων ατόμων και των οικογενειών τους, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.
Στο πλαίσιο αυτό, υλοποιεί ψυχοεκπαιδευτικό πρόγραμμα για φροντιστές ατόμων με άνοια, το οποίο πραγματοποιείται διαδικτυακά για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει οκτώ (8) δίωρες συναντήσεις, σε ομάδες έως δέκα (10) ατόμων και οι συμμετέχοντες λαμβάνουν ενημέρωση, αλλά και υποστήριξη σχετικά με την άνοια και την αποτελεσματικότερη διαχείριση του συναισθηματικού φορτίου που τη συνοδεύει.
Ο επόμενος κύκλος θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο 2022 και λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων σε κάθε ομάδα, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Συμβουλευτικού Σταθμού στο τηλέφωνο 213 2141313, εργάσιμες ημέρες, Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 09:00 – 17:00.
Δείτε περισσότερα για τον Συμβουλευτικό Σταθμό για την Άνοια:
https://www.ilion.gr/συμβουλευτικός-σταθμός-άνοιας

Πηγές

φωτογραφια αρχειου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή