Έκοψαν πίτα οι Ρουμελιώτες

Την περασμένη Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, στις ώρα 11 το πρωί, η Ένωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου – Λαμπρινής, πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στην αίθουσα του Συλλόγου Πελοποννησίων.  

Στην εκδήλωση, εκτός από τα μέλη και τους φίλους των Ρουμελιωτών, παρέστη ο Δήμαρχος Γαλατσίου Μαρκόπουλος Γιώργος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και όλοι σχεδόν οι πρόεδροι και των πολιτιστικών και αθλητικών Συλλόγων της πόλης μας.
Το καλωσόρισμα ανέλαβαν ο γραμματέας και ο πρόεδρος της Ένωσης, που ευχήθηκαν καλή χρονιά και υγεία σε όλους τους συμπολίτες μας για το Νέο έτος. Στη συνέχεια ο πατήρ Αντώνιος από την Αγία Γλυκερία ευλόγησε την πίτα και ευχήθηκε με τη σειρά του και αυτός καλή χρονιά και υγεία στους παρευρισκόμενους.
Η πίτα είχε δύο φλουριά για τους τυχερούς, ένα βιβλίο και μια προσφορά του φροντιστηρίου «Διακρότημα» (Γαλατσίου 58-60) για 50% μείωση στα δίδακτρα για έναν μαθητή. Μετά το μοίρασμα της πίτας ακολούθησε το απαραίτητο τσίπουρο με ξηρούς καρπούς και χορός από το χορευτικό της Ενωσης.
«Ήταν μια ακόμα εκδήλωση που μας έδωσε χαρά και ελπίδα για τη χρονιά που ήδη διανύουμε και ευχαριστούμε όλους ακόμα μια φορά που παρευρέθηκαν. Ελπίζουμε και ευχόμαστε του χρόνου να είμαστε πάλι μαζί» ήταν τα λόγια του προέδρου, αποχαιρετώντας όσους έδωσαν το παρών στην εκδήλωση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή