Μανιακός πυροβολεί γάτες στο Γαλάτσι!

Στον ένα χρόνο δράσης μας έχουμε κληθεί αρκετές φορές να αντιμετωπίσουμε περιστατικά τραυματισμένων γατιων που έχουν πυροβοληθεί με αεροβόλο.

• Τον Ιανουάριο του 2015 βρέθηκε ο Λόττο στην οδό Ανδριτσαίνης κοντά το 6ο Γυμνάσιο Γαλατσίου. Είχε
πυροβοληθεί στη σπονδυλική στήλη και έμεινε παράλυτος.
• Τον Ιανουάριο του 2015, δύο μέρες μετά τον Λόττο, βρέθηκε ο Walker, επίσης στην οδό Ανδριτσαίνης κοντά στο 6ο Γυμνάσιο Γαλατσίου. Είχε πυροβοληθεί στη σπονδυλική στήλη και έμεινε παράλυτος.
• Τον Νοέμβριο του 2015 βρέθηκε γάτα πυροβολημένη 10 φορές με αεροβόλο, στη διασταύρωση Νάξου και Κερκύρας, ευτυχώς ήταν τυχερή και με τη φροντίδα πολιτών και του κτηνιάτρου ανέκαμψε.
• Τον Ιανουάριο 2016, βρέθηκε ο Βίκτωρας στη διασταύρωση Νάξου και Κερκύρας και ενώ περισυλλέχθηκε για νοσηλεία λόγω σπασμένου σαγονιού οι ακτινογραφίες έδειξαν πως είναι και πυροβολημένος στην αριστερή του ωμοπλάτη.
• Τον Ιανουάριο 2016, βρέθηκε στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, στον αμέσως επόμενο δρόμο της οδού Νάξου, γάτος πυροβολημένος επίσης στη σπονδυλική στήλη, με σπασμένα πλευρά, υγρά στην κοιλιακή χώρα και … παράλυτος. Αυτά είναι μόνο τα περιστατικά που χρειάστηκαν περίθαλψη και έφτασαν στα χέρια μας. Κανείς δε ξέρει πόσες γάτες κυκλοφορούν στις δύο αυτές περιοχές του Γαλατσίου με σφαιρίδια αεροβόλου στο σώμα τους και πόσες έχουν καταλήξει από τραύματα. Είναι προφανές πως υπάρχει επικίνδυνος πολίτης τόσο στην περιοχή της οδού Αδριτσαίνης (Αγία Ειρήνη) όσο και των οδών Κερκύρας και Νάξου (Λιναρά). Είναι επικίνδυνος όχι μόνο για τα ζώα αλλά σίγουρα και για τα παιδιά της περιοχής δεδομένου πως και στα δύο σημεία βρίσκονται πολύ κοντά σχολεία και παιδικές χαρές. Κάποιος που συμπεριφέρεται με τέτοιο τρόπο στα ζώα, δεν θα αργήσει να ασκήσει την ίδια συμπεριφορά και σε μια άλη ανυπεράσπιστη κατηγορία όπως είναι τα παιδιά. Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι να να μη συστασει να επικοινωνήσει
με το Σωματείο μας, ο/οι δράστης/ες δε πρέπει να μείνουν ατιμώρητοι. Αν κάποιος είναι ικανός να προκαλεί τόσο πόνο για τη διασκέδασή του για τι άλλο μπορεί να είναι ικανός;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή