Ο ΕΦΚΑ στο Παλαί

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ
Ο ΕΦΚΑ στο Παλαί

Πριν από κάποιους μήνες είχα γράψει ότι οι υπηρεσίες του ΕΦΚΑ και του ΕΟΠΥΥ Γαλατσίου (παλιό ΙΚΑ) πρόκειται να μετακομίσουν σε χώρο του Ολυμπιακού Παλαί.

Νεότερη πληροφορία λέει ότι στο Παλαί προς το παρόν θα πάνε μόνο οι διοικητικές υπηρεσίες (ΕΦΚΑ) και όχι οι υγειονομικές (ΕΟΠΥΥ). Οι γιατροί – δεν γνωρίζω το λόγο αλλά – δεν θέλουν να φύγουν από το κτίριο της οδού Πρωτοπαπαδάκη.
Εγώ πιστεύω ότι στο Παλαί θα είναι πιο καλές οι συνθήκες εργασίας και πιο άνετοι οι χώροι. Φανταστείτε ότι για τις διοικητικές υπηρεσίες οι χώροι που διαμορφώνονται φτάνουν τα 800 τ.μ. όταν στο σημερινό κτίριο της οδού Πρωτοπαπαδάκη κάλυπταν το πολύ 300 τ.μ.
Εκτός των άνετων κα σύγχρονων χώρων εργασίας, ένα άλλο πλεονέκτημα του Παλαί είναι οι πολλές και δωρεάν θέσεις στάθμευσης για τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες.

Και μιας και μιλάμε για το Παλαί να σας πω ότι ίσως (λέω ίσως) εντός των επόμενων μηνών προκύψει κάτι θετικό. Θετικό, βέβαια, θα είναι για ορισμένους αλλά για κάποιους άλλους θα είναι αρνητικό. Εξάλλου έτσι γίνεται πάντα, ποτέ μια απόφαση δεν τους ικανοποιεί όλους.

Πήγαινε στην κορυφή