Γιορτή Τρίτης Ηλικίας από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής: Τρίτη 18/10 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο

Δήμος Ηρακλείου Αττικής
Γιορτή Τρίτης Ηλικίας από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής: Τρίτη 18/10 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο

Ανακοίνωση Δήμου Ηρακλείου Αττικής:

Μια ζεστή γιορτή για την Τρίτη Ηλικία διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής την Τρίτη 18 Οκτωβρίου στις 17.30 στον χώρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου &Νεότητος) με ελεύθερη, φυσικά, είσοδο και τη συμμετοχή των ΚΑΠΗ του δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας, του ΚΑΠΗ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και καλεσμένους τους μουσικούς του Συνδέσμου Κρητών Ηρακλείου Αττικής.
Στον ίδιο χώρο ξεκινά παράλληλη έκθεση ζωγραφικής του Εικαστικού Εργαστηρίου των ΚΑΠΗ του Δήμου, η οποία θα διαρκέσει έως και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου.
«Είναι η πρώτη μεγάλη και ανοικτή γιορτή που κάνουμε μετά την περίοδο των περιοριστικών για την πανδημία μέτρων και για αυτό θέλουμε κοντά μας όλους τους ηλικιωμένους της πόλης. Είναι οι άνθρωποι που στερήθηκαν αυτά τα χρόνια περισσότερο από τον καθένα μας την συντροφιά. Πλέον πρέπει να αναπληρώσουμε αυτές τις χαμένες στιγμές, συνεχίζοντας όμως να έχουμε μια λελογισμένη προσοχή για την προστασία της υγείας τους. Έχουμε ετοιμάσει, λοιπόν, ένα όμορφο απόγευμα για τα μεγάλα παιδιά της πόλης μας, με την βοήθεια των εργαζομένων του ΟΠΑΚΜ και του Συνδέσμου Κρητώντους οποίους ευχαριστώ θερμά», το μήνυμα της προέδρου του Οργανισμού, Μίνας Παναγιωτακοπούλου.

Πηγές

φωτογραφια αρχειου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή