Παρουσίαση βιβλίου από τους Ρουμελιώτες

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Παρουσίαση βιβλίου από τους Ρουμελιώτες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της Ρουμελιώτισσας συγγραφέως Μαίρης Παναγιώτου με τίτλο «Πρόγονοι & Απόγονοι» από το τμήμα Πολιτιστικών και Ψυχαγωγικών εκδηλώσεων του Συλλόγου Ρουμελιωτών Γαλατσίου, στη φιλόξενη αίθουσα του Συλλόγου Πελοπονησίων.

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Ρουμελιωτών κ. Δημήτρης Τούντας.
Με συγκίνηση οι προσκεκλημένοι «ταξίδεψαν» στην εποχή και έζησαν τα γεγονότα που περιγράφονται στις σελίδες του βιβλίου, παρασυρόμενοι από τις διηγήσεις της φιλολόγου και ποιήτριας κας Δασκαλάκη Κωσταντίνας και της ποιήτριας – παραμυθογράφου κας Πανούση Ευαγγελίας, ενώ η μελωδική φωνή της καθηγήτριας κας Μάχης Κοκκίνου έδωσε ιδιαίτερο τόνο στην εκδήλωση.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε η συγγραφέας του βιβλίου κα Μαίρη Παναγιώτου, ευχαριστώντας τους παρευρισκομένους καθώς και το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Ρουμελιωτών για αυτή την πρωτοβουλία του. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση του συζύγου της συγγραφέως, ο οποίος, αφού ευχαρίστησε όλους, τόνισε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την άψογη παρουσίαση του βιβλίου, που κατά την γνώμη του ήταν η καλύτερη όλων όσων προηγήθηκαν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή