Διάκριση για την αθλήτρια Αγαθαγγελίδου Δήμητρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Διάκριση για την αθλήτρια Αγαθαγγελίδου Δήμητρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης

Mια ακόμη διάκριση και επιτυχία για την αθλήτρια της THEOFANOUS ELITE TEAM Αγαθαγγελίδου Δήμητρα ,στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης και FITNESS που πραγματοποιήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2021 στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η Δήμητρα Αγαθαγγελίδου συμμετείχε στο FITNESS CHALLENGE στην κατηγορία 24-50 ετών και κατέκτησε την πρώτη θέση , εξασφαλίζοντας μια θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Ισπανία στις 3-5 Νοεμβρίου, εκπροσωπώντας την χώρα μας ως μέλος πλέον της εθνικής ομάδας.

Το IFBB FITNESS CHALLENGE 2021 αποτελείται από ένα κύκλο ασκήσεων δύναμης σε 6 σταθμούς όπου οι αθλητές προσπαθούν να εκτελέσουν τον μέγιστο αριθμό επαναλήψεων σε 2 λεπτά. Οι αθλητές ανταγωνίζονται μεταξύ τους αποδεικνύοντας τη μέγιστη φυσική τους απόδοση. Βασικοί συντελεστές είναι :

Υγιεινός τρόπος ζωής
Εξαιρετική φυσική απόδοση
Προσωπική ικανοποίηση
Ενέργεια ενός ισορροπημένου σώματος
Οι κατηγορίες χωρίζονται σε ηλικία και φύλο.

Σε αντίθεση με τις κατηγορίες BODYBUILDING και FITNESS, στο FITNESS CHALLENGE δεν προβάλλεται το σώμα του αθλητή, καθώς το μυϊκό σώμα δεν είναι στόχος του διαγωνισμού. Η συγκεκριμένη κατηγορία απευθύνεται σε αθλητές που δίνουν προτεραιότητα στην φυσική κατάσταση και στην μυϊκή δύναμη.

Ένα μεγάλο μπράβο και συγχαρητήρια στην Γαλατσιώτισα αθλήτρια, η οποία αφού έχει στεφθεί πρώτη πρωταθλήτρια στο Kick Boxing, στο Muay Thai, στο FITNESS, ετοιμάζεται να συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας αλλά και στο πρωτάθλημα Μικτών Πολεμικών Τεχνών.

Στις 3 Νοέμβρη αναχωρεί για την Ισπανία για την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης και στις 22 Νοέμβρη αναχωρεί για την Τουρκία όπου και θα αγωνιστεί σε μεγάλη επαγγελματική διοργάνωση απέναντι στην πρωταθλήτρια Λιβάνου Μaria Kamara σε αγώνα 5 γύρων των 2 λεπτών στο kick boxing.

Καλή επιτυχία σε όλους τους αγώνες της!

Πηγές

fightclubgalatsi.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή