Δήλωση ανεξαρτητοποίησης της Ασπασίας Παναγιωτακοπούλου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Δήλωση ανεξαρτητοποίησης της Ασπασίας Παναγιωτακοπούλου

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης της Ασπασίας Παναγιωτακοπούλου:

Όταν αποφασίζεις να ασχοληθείς ενεργά με τα κοινά της πόλης που γεννήθηκες και μεγάλωσες, προσπαθείς να το πράξεις από οποιαδήποτε πλευρά κι αν είσαι και σε κάθε πραγματική ευκαιρία που παρουσιάζεται, πάντα βέβαια με αντικειμενικότητα.

Μετά την εμπιστοσύνη των κατοίκων της πόλης μας τόσο στην οικογένειά μου επί σειρά ετών, όσο και στο πρόσωπό μου στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, ήρθε η ώρα αναλάβω δράση από θέση ευθύνης ως αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας χωρίς αντιμισθία.
Η τιμητική πρόταση του Δημάρχου κ. Γιώργου Μαρκόπουλου έχει άμεση σχέση με το επάγγελμά μου λόγω της ενασχόλησης μου με τον τομέα της υγείας. Τόσα χρόνια και συναντώντας όλους εσάς στο ιατρείο, μοιραζόμαστε τις ανησυχίες γνωρίζω τους προβληματισμούς και θέλω να συμβάλλω ουσιαστικά στη βελτίωση των κοινωνικών αναγκών της πόλης μας.
Όπως ο νόμος προβλέπει, για να αναλάβω τα νέα μου καθήκοντα οφείλω να ανεξαρτητοποιηθώ χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι διαφώνησα με την παράταξη με την οποία και εκλέχθηκα.
Ευχαριστώ τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Μαρκόπουλο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.
Ευχαριστώ τον επικεφαλής της παράταξης «Γαλάτσι Ζούμε Εδώ» κ. Κωνσταντίνο Ζώμπο καθώς και όλα τα μέλη της για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς για την αμέριστη στήριξή σας από το ξεκίνημά μου. Ελπίζω να καταφέρω να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης σας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή