«Το Δασόκτημα Βέικου δεν κινδυνεύει να χαθεί» – γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ
«Το Δασόκτημα Βέικου δεν κινδυνεύει να χαθεί» – γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

Για άλλη μια φορά, θέμα συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο έγινε το Δασόκτημα Βέικου με αφορμή την ανακοίνωση που είχαν καταθέσει στο Σώμα οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης και την οποία μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Δασόκτημα Βέικου απασχολεί το Δημοτικό Συμβούλιο ούτε φυσικά θα είναι και η τελευταία. Σχετική συζήτηση για το θέμα είχε γίνει και σε προηγούμενη συνεδρίαση πριν περίπου ένα μήνα όπου είχαν πάρει θέση όλες οι δημοτικές παρατάξεις (Παλμός, 9/6/2023).

Στην προχθεσινή συνεδρίαση, ο Δήμαρχος Γαλατσίου παίρνοντας το λόγο δήλωσε ότι: «Στην αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος είμαστε μόνοι μας και θα παλέψουμε με όλα τα νόμιμα μέσα που διαθέτουμε. Δεν σας κρύβω ότι με προβληματίζει η στάση του Δασαρχείου αλλά θέλω να σας δηλώσω ότι το Δασόκτημα Βέικου δεν κινδυνεύει να χαθεί! Αυτό δεν σημαίνει ότι εφησυχάζουμε – το αντίθετο μάλιστα: παρακολουθούμε τις εξελίξεις και παρεμβαίνουμε με τα μέσα που κάθε φορά διαθέτουμε.»
Καλώς γίνεται συζήτηση για το θέμα, καλώς υπάρχει ανησυχία και πολύ καλά θα κάνουν όλοι οι υποψήφιοι των προσεχών δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου να ενημερώσουν τους πολίτες για να μην πιαστούμε ξαφνικά στον ύπνο!

Πήγαινε στην κορυφή