Τέσσερα εργοτάξια – γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ
Τέσσερα εργοτάξια – γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

Σε καθημερινή βάση, αγαπητοί φίλοι, δεχόμαστε τηλεφωνήματα στα γραφεία μας από πολίτες του Γαλατσίου, οι οποίοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για την πορεία των έργων του μετρό στην πόλη μας.

Είναι εύλογο να υπάρχουν απορίες και ερωτήματα γιατί αυτή τη στιγμή στο Γαλάτσι είναι σε λειτουργία τέσσερα (4) εργοτάξια της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ. Αυτό της Λ. Βεΐκου κοντά στο Άλσος – όπου ξεκίνησε τη δουλειά ο μετροπόντικας «Νίκη» – και τα άλλα τρία Τράλλεων και Βεΐκου, Γαλατσίου και Βεΐκου και Αγ. Γλυκερίας και Πάρνηθος όπου θα κατασκευαστούν οι τρεις σταθμοί του μετρό.
Ωστόσο για να έχουμε τη δυνατότητα να σας ενημερώνουμε θα πρέπει και η ανάδοχος εταιρεία να μας ενημερώνει άμεσα για τα θέματα που προκύπτουν. Είναι αναμενόμενο η λειτουργία τεσσάρων εργοτάξιων και μάλιστα σε μια απόσταση λιγότερη των 3 χιλιομέτρων μεταξύ τους, να προκαλεί προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών. Η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των Γαλατσιωτών σχετικά με την πορεία των έργων πιστεύω ότι θα λειτουργήσει ως… ηρεμιστικό για τα νεύρα τους τα οποία είναι τεντωμένα σε καθημερινή βάση.
Εκτιμώ ότι σε λίγες ημέρες θα απαντηθούν τα ερωτήματα που μας έχετε δώσει είτε τηλεφωνικά είτε δια ζώσης. Έχω γράψει επανειλημμένως ότι θα χρειαστεί να εξοπλιστούμε με υπομονή όχι μόνο για σήμερα αλλά και για τα επόμενα 8 με 10 χρόνια. Θα πρέπει όμως και η κατασκευάστρια εταιρεία να δείχνει περισσότερη ευαισθησία και ενδιαφέρον στα παράπονα και τις διαμαρτυρίες των πολιτών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή