Δια ζώσης – γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ
Δια ζώσης – γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

Την περασμένη Δευτέρα 4 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή ενημέρωση προς τους επαγγελματίες και τους κατοίκους του Γαλατσίου από τους υπευθύνους της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ με τη συμμετοχή του Δημάρχου Γιώργου Μαρκόπουλου και των αρμόδιων Αντιδημάρχων για την πορεία των έργων στην πόλη μας.

Από πλευράς ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ μίλησαν οι Ν. Κουρέτας Διευθύνων Σύμβουλος, Θ. Μπάντης Διευθυντής Έργων Γραμμής 4, Α. Παπαμακάριος Υποδιευθυντής Μελετών, Γ. Γιαννάρας Υποδιευθυντής Γραμμής 4.
Τόνισαν ότι το έργο είναι εντός χρονοδιαγράμματος και στο τέλος του 2024 ο μετροπόντικας «Νίκη» θα έχει φτάσει στο σταθμό «Γαλάτσι» (Γαλατσίου και Αγ. Γλυκερίας).
Είπαν επίσης ότι τα προϊόντα εκσκαφής πηγαίνουν σε περιβαλλοντικά εγκεκριμένους χώρους στο ΧΥΤΑ και τηρούνται όλες οι αρχικές δεσμεύσεις από την ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος.

Καλή μεν η ενημέρωση αλλά λίγη, θα έλεγα, για το λόγο ότι πολλοί δεν κατόρθωσαν λόγω τεχνικού προβλήματος να συνδεθούν και να λάβουν μέρος στη συζήτηση. Γι’ αυτό θα ήταν χρήσιμο λίγο πριν ή λίγο μετά το καλοκαίρι να πραγματοποιηθεί μία νέα ενημέρωση αυτή τη φορά δια ζώσης, στο «Καμίνι» όπως είχε ξαναγίνει στο παρελθόν.
Το Γαλάτσι είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση γιατί, όπως έχω ξαναγράψει, στην πόλη μας είναι σε λειτουργία 4 εργοτάξια του Μετρό, επομένως τα προβλήματα και συγχρόνως τα ερωτήματα είναι πολλαπλάσια σε σχέση με άλλες περιοχές όπου γίνονται έργα για την επέκταση της Γραμμής 4 του μετρό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή