Νικήτρια της 7η σεζόν My Style Rocks η Νικολίνα Νικολούζου

ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ
Νικήτρια της 7η σεζόν My Style Rocks η Νικολίνα Νικολούζου

MYSTYLEROCKS
με την Κατερίνα Καραβάτου
ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ Η ΝΙΚΟΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΥ

Με ένα λαμπερό τελικό και νικήτρια την Νικολίνα Νικολούζου ολοκληρώθηκε η 7η σεζόν του MyStyleRocks.
Η Δήμητρα Ζαφειρακοπούλου, η Ζέτα Θεοδωροπούλου, η Νικολίνα Νικολούζου, η Βασιλική «Μπι» Τρανούλη και η Casablanca ήταν οι πέντε φιναλίστ που διεκδίκησαν τον τίτλο της«Βασίλισσας του στυλ» και το έπαθλο αξίας 30.000 ευρώ.
Η πρώτη εμφάνιση των διαγωνιζόμενων έγινε με ένα νέο lookβασισμένο σε παλαιότερο task,ενταγμένο σε νέο concept. Η κριτική επιτροπή αποφάσισε από το πρώτο μέρος του τελικού να μην υπάρξει κάποια αποχώρηση και να περάσουν και οι πέντε διαγωνιζόμενες στο δεύτερο μέρος.
Στη δεύτερη ενότητα το look που έπρεπε να παρουσιάσουν οι fashionistas χρειάστηκε να βασίζεται σε κάποιο από τα Gala. Με την ολοκλήρωση των εμφανίσεων το εισιτήριο για το τελευταίο μέρος πήραν οι:Ζέτα Θεοδωροπούλου, ΝικολίναΝικολούζου και Βασιλική «Μπι» Τρανούλη. Η Δήμητρα Ζαφειρακοπούλου και η Casablanca αποχώρησαν συγκινημένες.
Για την τελευταία τους εμφάνιση οι τρεις φιναλίστ παρουσίασαν εκείνο το lookπου θεωρούν πως τις εκφράζει περισσότερο, απευθύνθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό και οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιξαν. Το τηλεοπτικό κοινό ανέδειξε βασίλισσα του στυλ και μεγάλη νικήτρια του MyStyleRocksκαι του επάθλου αξίας 30.000 ευρώ την Νικολίνα Νικολούζου.
Τη στέψη πραγματοποίησε η νικήτρια της 6ης σεζόν του My Style Rocks, Μορτασία.
Η Νικολίνα Νικολούζου δήλωσε συγκινημένη: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι τόσο μεγάλη νίκη! Όχι μόνο για εμένα αλλά και για όλα αυτά που πρεσβεύω. Είναι τόσο μεγάλη νίκη για τα queer άτομα, για τα άτομα που πάντα δεν πίστευαν στον εαυτό τους! Για όλα τα άτομα που έχουν κάτι μέσα τους και θέλει κάποιος εκεί έξω να το δει και να το αγαπήσει. Σας ευχαριστώ όλους σας πάρα πολύ!»
Μπορεί ο 7ος κύκλος του MyStyleRocksνα τελείωσε όμως η Μόδα και το Στυλ δεν τελειώνουν ποτέ! Οι αιτήσεις για τον νέο κύκλο του MyStyleRocks άνοιξαν:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή