Ανάρτηση αποτελεσμάτων σχετικά με τις ενστάσεις για το Επισιτιστικό Πρόγραμμα Δυτικής Αττικής για τους απόρους

ΔΗΜΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
Ανάρτηση αποτελεσμάτων σχετικά με τις ενστάσεις για το Επισιτιστικό Πρόγραμμα Δυτικής Αττικής για τους απόρους
Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής


Ανακοινώθηκαν από την ΗΔΙΚΑ τα αποτελέσματα των ενστάσεων καθώς και των αιτημάτων αλλαγής κοινωνικής σύμπραξης ή παραίτησης από το πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ). 

Οι ωφελούμενοι/ αιτούντες που είχαν δηλώσει εξυπηρέτηση μέσω της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής μπορούν να δουν τα αποτελέσματα της έντασής τους στην ιστοσελίδα της ΗΔΙΚΑ  (https://www.idika.org.gr/teba/Default.aspx).

Για διευκόλυνση των αιτούντων, κοινοποιείται στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής (Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής), ο κατάλογος με τα αποτελέσματα των ενστάσεων ανά αριθμό αίτησης αιτούντα. 

Συνολικά, 41 αιτούντες κατέθεσαν ένσταση μέσω της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, εκ των οποίων οι 39 έγιναν δεκτές και μόλις δυο απορρίφθηκαν.

Η Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής συνεχίζει τις δράσεις επισιτιστικής αρωγής στο πλαίσιο ευρωπαϊκών, εθνικών και περιφερειακών προγραμμάτων αλλά και την υποστήριξη επισιτιστικών δράσεων σε συνεργασία με την κοινωνία των πολιτών και τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης.


http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=18659:anartisi-apotelesmaton-sxetika-me-tis-enstaseis-gia-to-episitistiko-programma-dytikis-attikis-gia-tous-aporous-teva&catid=288&Itemid=305


TEBA_ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ_ΕΤΑΙΡΟΣ_44_8513_ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ_ΑΤΤΙΚΗΣ_public.pdf


 



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή