Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει τους απολυμένους των Σούπερ Μάρκετ ΛΑΡΙΣΑ Α.Β.Ε.Ε.

Από τον Τομέα Εργασίας, Καταπολέμησης της Ανεργίας της Φτώχειας & του Κοινωνικού Αποκλεισμού του ΠΑΣΟΚ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:


 Στα γραφεία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη Βουλή, πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ, αποτελούμενης από το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Καρύδη Δημήτρη, το Γραμματέα του Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ, Πανταζή Κώστα και το Διευθυντή της Κ.Ο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Έξαρχο Βασίλη, με αντιπροσωπεία της Ένωσης Απολυμένων Σούπερ Μάρκετ ΛΑΡΙΣΑ Α.Β.Ε.Ε, με επικεφαλής την Πρόεδρο της Ένωσης, Κουτρουβή Ουρανία.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την πτώχευση της επιχείρησης αλλά και τα αιτήματα της Ένωσης Απολυμένων. Συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι της Ένωσης ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τη μη καταβολή του εκτάκτου επιδόματος ανά απολυμένο εργαζόμενο, για τα προβλήματα στην καταβολή του ταμείου αφερεγγυότητας, την εξέλιξη της υπαγωγής τους στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση και την αναγκαιότητα να προχωρήσει ταχύτατα η διαδικασία εκκαθάρισης της επιχείρησης.

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ δεσμεύτηκε να αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε να αναδείξει τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων αλλά και να εφαρμοστούν γρήγορα οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την υλοποίηση των αιτημάτων αυτών. Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή, το ΠΑΣΟΚ στάθηκε δίπλα στους απολυμένους εργαζομένους, με σειρά ενεργειών τόσο σε πολιτικό όσο και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή