Αρλέτα & Λάκης στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής


Όταν συναντιούνται επί σκηνής η Αρλέτα και ο Λάκης γράφουν ιστορία! Κάθε µουσική συνάντησή τους είναι διαφορετική από τις προηγούµενες. Αυτή που θα συµβεί τη Τετάρτη 13 Ιουλίου στον Κήπο του Μεγάρου, θα είναι µία και µοναδική! Συλλεκτική, συγκινητική. Και θα είναι πολύ όµορφη. Αρλέτα – Λάκης.

Μια σχέση ζωής που περιλαµβάνει πάρα πολλά τραγού- δια, κλασσικά και αγαπηµένα. Η µουσική του και η φωνή της, η αγάπη του ενός για τον άλλον αλλά και το πάθος τους για τη καλή µουσική, έχουν δώσει πολλά από τα πιο σηµαντικά τραγούδια στην ιστορία της ελληνικής µουσικής.

Η Αρλέτα θα συναντήσει τον Λάκη Παπαδόπουλο στη σκηνή του Κήπου του Μεγάρου Μουσικής την Τετάρτη 13 Ιουλίου. Ο Λάκης παίρνει την κι- θάρα του, η Αρλέτα την δική της και «…η Αθήνα ανάβει σαν µεγάλο καράβι». Πόσα αγαπηµένα τραγούδια µπορείς να µετρήσεις… «Ήσυχα βράδια», «Τσάι γιασεµιού», «Σερενάτα», «Γυριστρούλα», «Σε ζητάω», «Μπαρ το Ναυάγιο», «Batida de Coco», «Έρχεται κρύο» και πολλά ακόµα. Και τα χωράνε όλα σε ένα πρόγραµµα.

Ή τέλος πάντων βάζουν τα δυνατά τους! Μαζί τους επί σκηνής οι εξαιρετικοί µουσικοί: Κώστας Αναδιώτης (πιάνο), Ηλίας Κατελάνος (κι- θάρα), Αλέξανδρος Αλεξίου (τύµπανα), Στέλιος Μακρυπλίδης (κιθάρα), Ανα- στάσιος Ιωαννίδης (µπάσο). Στις 13 Ιουλίου η Αρλέτα και ο Λάκης Παπαδόπουλος µας περιµένουν στον Κήπο του Μεγάρου να τραγουδήσουµε, να νοσταλγήσουµε, να θυµηθούµε και να είναι όµορφα! – Προπώληση εισιτηρίων: 12 ευρώ. Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο: 14 ευρώ. Πληροφορίες για το κοινό στο τηλέφωνο: 210 72.82.333 και στην ιστοσελίδα του Μεγάρου: www.megaron.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή