Τι νέο γεννιέται στο Γκάζι…. Tο «Άρατε Πύλας».

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τι νέο γεννιέται στο Γκάζι…. Tο «Άρατε Πύλας».

Πέτρος Χέλιος, Ηρώ Μουκίου και Κρικόρ Τσακιτζιάν, συναντιούνται στον νέο πολυχώρο που ανοίγουν στο Γκάζι, το Coffee – bar Theater “ Άρατε Πύλας”…

 Π.Χέλιος, Π. Γιαννάκου, Η. Μουκίου, Κ. Τσακιτζιάν, Δ. Κακριδάς

  Μια παρέα από γνωστά πρόσωπα συναντήθηκε και αποφάσισαν όλοι μαζί να ανοίξουν το δικό τους χώρο ψυχαγωγίας στο Γκάζι. Δημιούργησαν ένα χώρο καφέ μπαρ και ένα θέατρο τα οποία θα ανοίξουν τις επόμενες μέρες… 

Πρόκειται για ένα coffee – bar – theater, το οποίο θα λειτουργεί από το πρωί και θα ικανοποιεί και τα πιο απαιτητικά γούστα στον καφέ, ενώ στη συνέχεια θα σερβίρει κρύα πιάτα για κάποιο business meeting ή μια φιλική συνάντηση, τα οποία θα συνοδεύονται από ένα κρασί ή μια παγωμένη μπύρα. Φυσικά οι πελάτες θα μπορούν να απολαύσουν τα μοναδικά σπιτικά γλυκά που θα παρασκευάζει μπροστά στα μάτια τους η Πόπη Γιαννάκου, σε ανοιχτό χώρο και θα μπορούν έτσι όλοι να ελέγχουν την ποιότητα και να παρακολουθούν τη διαδικασία παρασκευής τους, όπου θα μοιάζει με μια παράσταση μαγειρικής. 

  Το βράδυ το καφέ δεν θα σταματά τη λειτουργία του και θα παντρεύεται με την ποιοτική μουσική που έχουν ετοιμάσει γνωστοί D.J της Αθήνας και θα συνεχίζει τη λειτουργεία του σαν Bar. 

  Κάθε Παρασκευή και Σάββατο γνωστοί έντεχνοι καλλιτέχνες θα βρίσκονται στη μικρή σκηνή του coffee – bar  και θα δίνουν τη δική τους μουσική συναυλία, πάντα σε τόνους ακουστικής απόλαυσης και όχι μουσικής ταλαιπωρίας και ηχορύπανσης. 

Η μουσική σκηνή θα ξεκινήσει με τον Κωνσταντίνο Καζάκο στην κιθάρα και το τραγούδι, ο οποίος θα δίνει μια μουσική παράσταση μαζί με τους συνεργάτες του και θα συνοδεύεται από την υπέροχη φωνή τηςΕβελίνας (κόρη της Μπέσσυ Αργυράκη). 

  Στον δεύτερο όροφο του πολυχώρου θα λειτουργεί θέατρο όπου θα ξεκινήσει με το ολοκαίνουργιο θεατρικό έργο του Βασίλη Ρίσβα  «Μια στάση πριν», στο οποίο θα πρωταγωνιστούν η Ηρώ Μουκίου και οΓρηγόρης Σταμούλης. Το έργο είναι σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μάριζα, σκηνικά και κοστούμια της Ελίνας Δράκου και μουσική του Πέτρου Κατσάβη. 

  Για το συγκεκριμένο χώρο διασκέδασης, ενώθηκαν και δημιούργησαν μαζί, κάτι ποιοτικό που θα συζητηθεί οι:

Πέτρος Χέλιος (επιχειρηματίας), Ηρώ Μουκίου (ηθοποιός) και Κρικόρ Τσακιτζιάν (δημοσιογράφος). 

Την επιμέλεια του θεατρικού χώρου έχει ο Δημήτρης Κακριδάς.

  Ο πολυχώρος σύντομα θα ξεκινήσει να λειτουργεί στην αρχή ως coffee bar, στην οδό Ευμολπιδών 26 στο Γκάζι, ενώ το θέατρο θα κάνει πρεμιέρα μαζί με τα υπόλοιπα χειμερινά θέατρα στο δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. 

Για την ακριβή ημέρα έναρξης του coffee – bar θα υπάρξει σύντομα νέα ανακοίνωση. 

πηγη:http://prettylife.gr/

Πήγαινε στην κορυφή