2 μέρες για τα Εγκαίνια της Γέφυρας Ζωής!

Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στις 19.00 στην Ιερά Οδός 310, η Γέφυρα Ζωής ΑΜΕΑ Δυτικού Τομέα σας προσκαλεί  στα εγκαίνια του νέου της εθελοντικού πολυχώρου για παιδιά & νέους με αναπηρία.


Η Γέφυρα Ζωής
Μια δημιουργική «φωλιά» για παιδιά και νέους με νοητική υστέρηση – φάσμα αυτισμού έχει ανοίξει τις πύλες της τα τελευταία χρόνια στον Δυτικό Τομέα Αττικής, Γονείς παιδιών με αναπηρία, αλλά και φίλοι με περίσσευμα αγάπης για αυτούς τους καθημερινούς ήρωες άνοιξαν την αγκαλιά τους και δημιούργησαν τη «Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα».

Οι γονείς και οι εθελοντές της «Γέφυρας Ζωής» με πολλή αγάπη, όρεξη και μεράκι και κύριο στόχο την βελτίωση της ψυχικής και κοινωνικής ζωής παιδιών και εφήβων με “ειδικές ικανότητες” αγωνίζονται για να καλύψουν τα «κενά» της δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά με αναπηρία, τα οποία έχουν ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη την κοινωνικοποίηση, την ψυχαγωγία, την τόνωση της αυτόνομης διαβίωσης.

Τα παιδιά που συμμετέχουν στις δραστηριότητές μας είναι ήδη 39 και η λίστα αναμονής για την ένταξη στον Πολυχώρο μας ξεπερνά τις 70 αιτήσεις, όπου και αυξάνονται συνεχώς.
 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή