Aρχίσε την λειτουργία του το Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος»

Από την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 αρχίσε  την λειτουργία του το Κέντρο  Ημερήσιας Νοσηλείας (Κ.Η.Ν.) «Νίκος Κούρκουλος», την ίδια ημερομηνία που πριν 10 χρόνια έφυγε από την ζωή ο αείμνηστος Νίκος Κούρκουλος.

Το Κ.Η.Ν. αποτελείται από 6 ορόφους, ισόγειο και 3 υπόγεια, έχει συνολική επιφάνεια 4.000 τ.μ., δυναμικότητας  45 κλινών και είναι αναπόσπαστο μέρος του Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας». Στεγάζεται στο πρώην 6ο Ογκολογικό Νοσοκομείο του ΙΚΑ «Γεώργιος  Γεννηματάς»  (επί των οδών Ασωπίου και Παράσχου πλησίον της Λεωφόρου Αλεξάνδρας) το οποίο με χρηματοδότηση της κας Μαριάννας Λάτση, ανακατασκευάστηκε και εξοπλίστηκε. 


Στο Κ.Η.Ν. «Νίκος Κούρκουλος» οι ασθενείς υποβάλλονται σε χημειοθεραπείες ή επεμβάσεις και παίρνουν εξιτήριο την ίδια ημέρα.  Ειδικότερα, το Κέντρο διαθέτει 3 χειρουργικές αίθουσες και έχει δυναμικότητα 45 κλινών, εκ των οποίων 26 κλίνες εξυπηρετούν ογκολογικούς ασθενείς Παθολογικού Τομέα που χρήζουν χημειοθεραπείας και 19 κλίνες εξυπηρετούν ασθενείς Χειρουργικού Τομέα.
Συγχαρητήρια στο προσωπικό του Νοσοκομείου. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή